Gica Petrescu - "Simbolul Nemuririi"
Moderator: .etalosed
Odihneasca-se in Pace!...orice comentarii vizavi de modul in care a fost tratat in ultima perioada a vietii sale sunt de prisos acum...mass-media era prea "ocupata" cu cokalarii care au invadat micile ecrane pt a-shi mai putea aduce aminte de Gica Petrescu...in schimb l-au prezentat la televizor fara acordul sau spunand ca este intr-o stare jalnica...inca odata...sa-i fie tarana ushoara!
- personal_jurnalist
- tanar
propun sa fie inchis topicul...nu avem nevoie sa il rascolim acum cu fel de fel de tampenii.....sa ni-l aducem aminte asa cum a fost...fara alte polemici...sa ni-l aducem aminte la 80 de ani cu microfonul in mana...sa ne aducem aminte de gica petrescu....
will be missed
close topic request
will be missed
close topic request
Suzy wrote:eu nu-s aici ca sa inteleg. sunt aici ca sa-mi ocup timpul.

-
- rapperu vostru preferat
sa-i fie tarana usoara pe cat de usor ne strecuram noi prin gaura vietii
sa-i fie tarana usoara precum este clipa tineretii
sa nu uitam ca in aceeasi situatie se afla si jhonny raducanu si tot nu se face nimik ptr ca nici u cel ce ai zis asta nu cred ca ai face ceva sa imbunatatesti aceasta situatie si na asta este destinul talentului romanesc!!
sa-i fie tarana usoara precum este clipa tineretii
sa nu uitam ca in aceeasi situatie se afla si jhonny raducanu si tot nu se face nimik ptr ca nici u cel ce ai zis asta nu cred ca ai face ceva sa imbunatatesti aceasta situatie si na asta este destinul talentului romanesc!!
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.