Mountain Dew Urban Fest - Trick Master Skate + concert EMIL

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Vicentiu
WebMasteraie gen

Mountain Dew Urban Fest - Trick Master Skate + concert EMIL

Post by Vicentiu »

Image

Trick Master Skate (cel mai mare concurs de skating din Romania)

Startul la distractie se da la ora 15.00, sambata, 24 iunie, cu Session 2 Urban Fest 2006, cu Trick Master Skate. Locul de intalnire al celor care stiu ce inseamna Do the Dew este Mountain Dew Skate Park Herastrau.

Festivalul, care se va intinde pe intreaga perioada a verii, consta in o serie de concursuri de professional graffiti, skateboarding, rolling, si MTB/BMX, toate bazate in principal pe skills si personal style.

Trick Master Skate va fi un concurs alert, care va incuraja freestyle-ul. Traseul va fi unul inedit, spatiul din Mountain Dew Skate Park Herastrau permitand amenajarea unei game foarte variate de rampe.

Concursul va fi constituit dintr-o singura etapa in urma careia un juriu international format din super-sketeri din toata lumea, va hotari care sunt cei mai buni dintre cei mai nebuni skateri romani.

Vino sambata, 24 iunie, incepand cu ora 15.00 in Mountain Dew Skate Park Herastrau si ia parte la cel mai tare concurs de skateboarding desfasurat pana acum in Romania, powered by Mountain Dew! Seara se va incheia cu un super concert live sustinut de trupa E.M.I.L.
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

tare asta.. care vine?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

s-ar putea sa vin si eu. :)
Post Reply