Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Foarte tare festivalul ... Foarte tari Deceneu , Vexx , Piele , Ad Litteram , Carbon & Dj Grand ... Asteptam urmatorul eveniment ... :D

pS: Ce i'am eliminat pe Splash Team.. =))=))
Image
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Multumim. :D
Maed tot respectu' .. :twisted:

ps: Pt niste magari :butch2: !
Image
maf
tanar

Post by maf »

Frl ai dreptate ma dupa ce sa terminat battle`u emi sa dus sa la club cu dragonu sa se dueleze cu arsura .si ar fi o idee cu winterjam`u , dar organizat afara sa ne incalzim cu coniac si votka,
U can`t du me none my uzzy weight a tone I`m coming from the slum wu is number 1
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

maf wrote:Frl ai dreptate ma dupa ce sa terminat battle`u emi sa dus sa la club cu dragonu sa se dueleze cu arsura .si ar fi o idee cu winterjam`u , dar organizat afara sa ne incalzim cu coniac si votka,
nu e vb doar de asta..ci acum cateva luni..la fel sa intamplat..a mers omu in clubul ales de arssura..(cred ca era un eveniment foot, nu bag mana in foc) si el nu sa prezentat...gata discutia inchisa
S.D.S.T.
Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

era sa uit: mi-au placut si 10Tone cand au urcat toti p scena si au facut declaratii d razboi Very Happy
da a fost mistoo rau

are cineva filmari :?: :?: :?: :?: :?: :D
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

avem, avem... s-a mai scris de cinjpe ori... cand vor aparea si unde vor aparea...
McIBU
tanar

Post by McIBU »

aaaa....deci ce e mai tare ca Deceneu si Piele frate ?Nimic ! Uite cum vorbeam noi in grupul nostru...multi dobandeau scena unda,dar o data cu revenirea asta mor multi de le crapa timpanele. :P

DAMN CA TARE A FOST.CA SA NU MAI ZIC DE MICUTUL POGO BAGAT LA PRIMUL KICK DIN NEGATIVUL LA 7 Zile !!!!! :twisted:
nu da
dan
Pop

Post by dan »

splash team isi va lau revanasa.. iar cu cei de la 10 tone eu stiu ca a fost 2-2....

super tare evenimentul... imi cer scuze pt omul erekktus care ruleaza grav.. eu i-am spus de summer jam si de battle... =)))))))

detin aproximativ 2 ore de filmari de la summer jam... (secta, concurs battle, sesiunea de dupa battle, carbon & grand, skdron & 10 tone, piele si deceneu, vexx si dox, skid, faibo si dox... si numai tin minte... ) de vineri seara.. de la fotbal si de sambata seara... numai ca vor mai dura in jur de 10 zile sa pe pun pe net.. ca momentan sunt departe de casa.....
Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

Maed1 wrote:hai sa deskidem putin okii si sa observam ca Piele a fost kiar slab.....s-a incurcat d nenumarate ori, cojones nu a prea avut......Deceneu a cam dus tot greul
da chiar a fost dubios Piele... :?
Iooana
fratele meu tu esti baiat

Post by Iooana »

rap_oana wrote:oricum respect pt micutzu Coae :D cum sa fii asha mic mah?
cat de draguta ai fost la faza asta :D
Image
Image
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

Maed1 wrote:hai sa deskidem putin okii si sa observam ca Piele a fost kiar slab.....s-a incurcat d nenumarate ori, cojones nu a prea avut......Deceneu a cam dus tot greul

piele era mort de beat ! sa deschizi tu putin ochii !
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
McIBU
tanar

Post by McIBU »

Maed1 .... ai dreptate....dar trebuie sa realizezi ca omul nu a mai cantat de atata timp si a parut si putin lovit de reactia publicului saracu :mrgreen:

Adic a fost coplesitor !!! hai sa fim realisti !
nu da
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

mie mi-a placut .a fost antrenant:) Piele a fost tare si asa,beat....si totusi asta nu este o scuza:)....ye ye...gie rapperi:)
there is a mad girl in town
sunrah
.

Post by sunrah »

kitu wrote:
piele era mort de beat ! sa deschizi tu putin ochii !
/:)

norocul lui e ca nu e tot timpul beat. asa-l putem aprecia si noi cum trebuie.
you just never know when you're living in a golden age.
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

pwoola mai tre` sa ma shi inregistrez pt poze? sau aberez eo?
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
Post Reply