Frl ai dreptate ma dupa ce sa terminat battle`u emi sa dus sa la club cu dragonu sa se dueleze cu arsura .si ar fi o idee cu winterjam`u , dar organizat afara sa ne incalzim cu coniac si votka,
U can`t du me none my uzzy weight a tone I`m coming from the slum wu is number 1
maf wrote:Frl ai dreptate ma dupa ce sa terminat battle`u emi sa dus sa la club cu dragonu sa se dueleze cu arsura .si ar fi o idee cu winterjam`u , dar organizat afara sa ne incalzim cu coniac si votka,
nu e vb doar de asta..ci acum cateva luni..la fel sa intamplat..a mers omu in clubul ales de arssura..(cred ca era un eveniment foot, nu bag mana in foc) si el nu sa prezentat...gata discutia inchisa
aaaa....deci ce e mai tare ca Deceneu si Piele frate ?Nimic ! Uite cum vorbeam noi in grupul nostru...multi dobandeau scena unda,dar o data cu revenirea asta mor multi de le crapa timpanele.
DAMN CA TARE A FOST.CA SA NU MAI ZIC DE MICUTUL POGO BAGAT LA PRIMUL KICK DIN NEGATIVUL LA 7 Zile !!!!!
splash team isi va lau revanasa.. iar cu cei de la 10 tone eu stiu ca a fost 2-2....
super tare evenimentul... imi cer scuze pt omul erekktus care ruleaza grav.. eu i-am spus de summer jam si de battle... =)))))))
detin aproximativ 2 ore de filmari de la summer jam... (secta, concurs battle, sesiunea de dupa battle, carbon & grand, skdron & 10 tone, piele si deceneu, vexx si dox, skid, faibo si dox... si numai tin minte... ) de vineri seara.. de la fotbal si de sambata seara... numai ca vor mai dura in jur de 10 zile sa pe pun pe net.. ca momentan sunt departe de casa.....
Maed1 wrote:hai sa deskidem putin okii si sa observam ca Piele a fost kiar slab.....s-a incurcat d nenumarate ori, cojones nu a prea avut......Deceneu a cam dus tot greul
Maed1 wrote:hai sa deskidem putin okii si sa observam ca Piele a fost kiar slab.....s-a incurcat d nenumarate ori, cojones nu a prea avut......Deceneu a cam dus tot greul
piele era mort de beat ! sa deschizi tu putin ochii !
piele era mort de beat ! sa deschizi tu putin ochii !
/:)
norocul lui e ca nu e tot timpul beat. asa-l putem aprecia si noi cum trebuie.
you just never know when you're living in a golden age.