frate voi chiar sunteti nebuni...daca si pe Piele a-ti ajuns sa-l criticatzi.. nuj ce sa mai zic..mie oricum imi paretzi penibili cu arfele voastre de cunoscatori..frate intelegeti..ca Piele are si el o varsta..si nu mai ii sta gandu'la cantat ca in tinerete,da'ce ma kinui sa va explic voua..?ca voi le stiti pe toate..
"asta nu e industrie muzicala,e butic/toti vor sa ciupeasca cat-un pic"
mdeaaaahh ... pe acolo pe la tine prin cartier s-a auzit de respect fatza de public? pe mine nu m`a deranjat deloc, ba chiar mi s-a parut super tare Piele. Am vorbit cu el dupa ce a coborat de pe scena si mi s-a parut super ok, si Deceneu la fel. Hai sa lasam criticile la o parte si sa vedem partea buna .
foarte tare summer jam.ul! si bschetul si fotbalul si concertele din b52... imi pare rau k n.am reusit sa ajung sambata seara dar nici concertul d vineri n.a fost mai prejos...
de abia astept inregistrarile...si urmatorul jam
ce dubios...de fapt cred ca e cliseu.deci hai sa ne concentram asupra unor maruntisuri si sa ignoram lucrurile importante nu?fuck that shit.cine pupa pe cine cand unde in cur.irelevant.mare branza cu sloboz.oricum pana una alta toti sunt in acelasi cacat.oameni grei?deceneu,vexx,piele si nu numai...fapte nu vorbe.sau mai bine zis fapte prin vorbe/rime.word up 4 them.
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
Lyrical.Mesiah wrote:Vrei sa iti zic eu cine pupa si e parsiv? Dragonu cand e pe scena nu stie cum sa il atace pe J si Arssura iar cand nu sunt pe scena Fratii mei......
mi-a placut maed. pana la urma urmei, deceneu n-a mai prestat deloc de doi ani si s-a vazut cum ragnea, pe cand piele a mai avut cateva aparitii in tot acest timp. scuze nu are, pe mine nu m-a deranjat deloc, dar de tot s-a facut o mica analiza chiar merita spus. one love deceneu & vexx.
you just never know when you're living in a golden age.
RPG wrote: , yo sunt indiferent dar pur si simplu am simtit nevoia sa zic chestia asta
pupincuristule. daca erai indiferent nu aveai tentativa aia de atacat impotriva lui Aforic. Esti penal
Vrei sa iti zic eu cine pupa si e parsiv? Dragonu cand e pe scena nu stie cum sa il atace pe J si Arssura iar cand nu sunt pe scena Fratii mei......
baaaaaaaaa...tu nu stii semnificatia battleului...normal ca sunt amici/prieteni..dar pe scena se rupe pana si cu aforic, cu care e sunt super tovaras...)
Last edited by frl on Thu Aug 10, 2006 2:12 pm, edited 1 time in total.
vezi ca e un buton (drepta, sus) care se numeste editare, data viitoare te sfatuiesc sa il incerci. P.S. filmarea aia daca te uiti cu cateva pagini in urma a fost pusa de altcineva