About Eminem ... Thumb Up / Down ?
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
sau MoshSickD wrote:For
Nu conteaza ce face acum, el poate face melodii bune*
*= See "When I'm Gone
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Chill Will
- the funky man
subscriu!Shearer wrote:dittobrain killer wrote:eu sunt pentru eminemul de la inceput si apoi inca ceva ani si against ptr eminemul de azi.... si ca si omul kremlin motivele sunt nenumarate
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
nush.. eu nu prea l-am inghitit pe eminem, in '99 cand a aparut in mainstream mi s-a parut ok piese ca ''my name is...'' '' role model'' ''guilty conscience'' ''scary movies'' sau ''the anthem''... dar apoi... nu m-a mai incantat... ca mc mi se pare tare... mai ales materialele vechi ale lui... in schimb nu imi place nici o piesa produsa de el!!!!!!!!! nu imi place sound-ul lui!!! nu sunt nici cu el nici impotriva... el stie mai bine ce face... din partea mea poate sa o arda cum vrea...
later edit: ''watch this'' super piesa.. alaturi de Thirstin Howl III & DJ Spina... nush.. eminem o arde acum aiurea... stilul de viata de dupa succesul albumul din '99 la schimbat grav... pacat...
later edit: ''watch this'' super piesa.. alaturi de Thirstin Howl III & DJ Spina... nush.. eminem o arde acum aiurea... stilul de viata de dupa succesul albumul din '99 la schimbat grav... pacat...
Last edited by dan on Mon Aug 14, 2006 12:45 am, edited 1 time in total.
-
- un domn / doamna
- Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii
sunt de acord cu brain killer...ascultand piese grele pe care a bagat eminem,precum"watch this"(pe caream auzito first time la deep beats deam ramas masca) sau stiu io..."get back" si comparandu-le cu piese inregistrate recent...plm...parcar fi doua persoane diferite.ce poti sai faci mi se pare lacomie...a dat de gustul banului si nu s-a mai putut opri.de parca si-ar fi pus in cap sa se stearga la fund cu bancnote de 100de para...
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
- Chill Will
- the funky man
ca zicea xan yan de piesa cu dj Spinna...mai are una cu Spinna ...3ree6ix5ive...foarte tare!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Yo am votat "pentru",deoarece consider ca Eminem este un mc cu un mare potentzial doar ca asha cum atzi shi voi banii l-au schimbat.(la fel cum schimba pe toata lumea,doar ei sunt ochiu' dracului cum se zice).Piesa care mi-a placut mie shi ma face sa zvacnesc ar fii "Get you Mad",invarte bine de tot tehnica in piesa.
.Dar nu pot sa uit nici de piese gen"Role Model","Cleaning out my closet" sau "The way i am".Un exemplu bun mi se pare ultima lui piesa "When i'm gone",parca s-a intors putzin in timp.Adevarul e ca nu are ce cauta in aceeashi tabara cu 50 cent,are cel putzin 10 clase deasupra.Cea mai buna echipa o face(sau mai bine zis o facea) la feat-urile cu Dr.Dre la partea de productzie.

Singur cu mine
-
- rapperu vostru preferat
Pai ...paranoia mea zice ca asta e faza:
80% din "public" e sclavul trendului...Acest 80 este impartit in 2 tabere...last year-shii...care sunt thumbs up..orbeste..nestiind nimic din tot ce omu vorbeste...iar cealalta tabara..."avantgardistii"....care MIROS...adevarul..dar il transforma rapid in moda...considerand un gest extrem de trendy-iSM..aplaudarea lui eminem..conform unei sintagme de genu "de fapt e BUN..cu toate ca..................."...asta conferind adeptilor acestei tabere un fals aer...doct.
Adevaru pt mine e simplu..........................................eminem este foarte FOARTE BUN...un artist 360...Din nefericire...cadavrul social pe care-l reprezinta...l-a impins sa devina un produs perfect al sistemului.....ba clown..ba ultra-patetic...ba parinte sensibil...ba soldat.....de fapt portretizarea unor false conduite...in aceste adevarate valori.
Cu toate astea........parca prima parte.........................atarna mai greu so...........poate de aici pana la urma si sondaju..............paradoxal...sau nu.
80% din "public" e sclavul trendului...Acest 80 este impartit in 2 tabere...last year-shii...care sunt thumbs up..orbeste..nestiind nimic din tot ce omu vorbeste...iar cealalta tabara..."avantgardistii"....care MIROS...adevarul..dar il transforma rapid in moda...considerand un gest extrem de trendy-iSM..aplaudarea lui eminem..conform unei sintagme de genu "de fapt e BUN..cu toate ca..................."...asta conferind adeptilor acestei tabere un fals aer...doct.
Adevaru pt mine e simplu..........................................eminem este foarte FOARTE BUN...un artist 360...Din nefericire...cadavrul social pe care-l reprezinta...l-a impins sa devina un produs perfect al sistemului.....ba clown..ba ultra-patetic...ba parinte sensibil...ba soldat.....de fapt portretizarea unor false conduite...in aceste adevarate valori.
Cu toate astea........parca prima parte.........................atarna mai greu so...........poate de aici pana la urma si sondaju..............paradoxal...sau nu.