About Eminem ... Thumb Up / Down ?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

For / Against Eminem

for
45
83%
against
9
17%

Total votes: 54

pyro89
un domn / doamna

Post by pyro89 »

pana prin clasa 8'a am fost fan, apoi au venit dezastrele
1. mi'am pus net
2. a dat'o'n prostii
si ce?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

SickD wrote:For

Nu conteaza ce face acum, el poate face melodii bune*

*= See "When I'm Gone
sau Mosh
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

:ron: Mosh sucks :evil: Piesa de propaganda = comercial la cel mai inalt nivel

TMMLP cap-coada :bow:
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

...omu baga misto si pe mixtapeurile vechi! ;)
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Shearer wrote:
brain killer wrote:eu sunt pentru eminemul de la inceput si apoi inca ceva ani si against ptr eminemul de azi.... si ca si omul kremlin motivele sunt nenumarate
ditto
subscriu!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
dan
Pop

Post by dan »

nush.. eu nu prea l-am inghitit pe eminem, in '99 cand a aparut in mainstream mi s-a parut ok piese ca ''my name is...'' '' role model'' ''guilty conscience'' ''scary movies'' sau ''the anthem''... dar apoi... nu m-a mai incantat... ca mc mi se pare tare... mai ales materialele vechi ale lui... in schimb nu imi place nici o piesa produsa de el!!!!!!!!! nu imi place sound-ul lui!!! nu sunt nici cu el nici impotriva... el stie mai bine ce face... din partea mea poate sa o arda cum vrea...

later edit: ''watch this'' super piesa.. alaturi de Thirstin Howl III & DJ Spina... nush.. eminem o arde acum aiurea... stilul de viata de dupa succesul albumul din '99 la schimbat grav... pacat...
Last edited by dan on Mon Aug 14, 2006 12:45 am, edited 1 time in total.
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

sunt de acord cu brain killer...ascultand piese grele pe care a bagat eminem,precum"watch this"(pe caream auzito first time la deep beats deam ramas masca) sau stiu io..."get back" si comparandu-le cu piese inregistrate recent...plm...parcar fi doua persoane diferite.ce poti sai faci mi se pare lacomie...a dat de gustul banului si nu s-a mai putut opri.de parca si-ar fi pus in cap sa se stearga la fund cu bancnote de 100de para...
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ca zicea xan yan de piesa cu dj Spinna...mai are una cu Spinna ...3ree6ix5ive...foarte tare!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
sadox
tanar

Post by sadox »

Yo am votat "pentru",deoarece consider ca Eminem este un mc cu un mare potentzial doar ca asha cum atzi shi voi banii l-au schimbat.(la fel cum schimba pe toata lumea,doar ei sunt ochiu' dracului cum se zice).Piesa care mi-a placut mie shi ma face sa zvacnesc ar fii "Get you Mad",invarte bine de tot tehnica in piesa. :) .Dar nu pot sa uit nici de piese gen"Role Model","Cleaning out my closet" sau "The way i am".Un exemplu bun mi se pare ultima lui piesa "When i'm gone",parca s-a intors putzin in timp.Adevarul e ca nu are ce cauta in aceeashi tabara cu 50 cent,are cel putzin 10 clase deasupra.Cea mai buna echipa o face(sau mai bine zis o facea) la feat-urile cu Dr.Dre la partea de productzie.
Singur cu mine
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

am fost nevoit sa votez contra ca nu e chiar atat de complet si concret chestionarul asa ca m-am aprofundat cu parerea .... zicea si dox ca eminem s-a urcat intr-un carusel din care cu greu cobori... and it will never be the same..
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

probabil ca o sa ascult slim shady lp pana o sa mor...brain damage e nr 1 pt mine
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
adapter
moderator astea

Post by adapter »

for 88% [ 31 ]
against 11% [ 4 ]

Ma mir, cand intrebai lumea de eminem, auzeai "muie eminem"...acum ce s-a intamplat? :)
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Pai ...paranoia mea zice ca asta e faza:

80% din "public" e sclavul trendului...Acest 80 este impartit in 2 tabere...last year-shii...care sunt thumbs up..orbeste..nestiind nimic din tot ce omu vorbeste...iar cealalta tabara..."avantgardistii"....care MIROS...adevarul..dar il transforma rapid in moda...considerand un gest extrem de trendy-iSM..aplaudarea lui eminem..conform unei sintagme de genu "de fapt e BUN..cu toate ca..................."...asta conferind adeptilor acestei tabere un fals aer...doct.
Adevaru pt mine e simplu..........................................eminem este foarte FOARTE BUN...un artist 360...Din nefericire...cadavrul social pe care-l reprezinta...l-a impins sa devina un produs perfect al sistemului.....ba clown..ba ultra-patetic...ba parinte sensibil...ba soldat.....de fapt portretizarea unor false conduite...in aceste adevarate valori.
Cu toate astea........parca prima parte.........................atarna mai greu so...........poate de aici pana la urma si sondaju..............paradoxal...sau nu.
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Eminem si Rimaru sunt cei care m-au facut sa-mi placa hip-hopul... oricat de mult i-as uri azi nu pot sa neg ca mi-au fost candva "idoli"!!!!! deci: PRO EMINEM!!!!
dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

eminem a facut mai mult rau decat bine muzicii asteia... nu mi-a placut niciodata, cu exceptia catorva melodii care le numar pe degetele de la o mana
Post Reply