MTV Video Music Awards...

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Rey wrote:Cine-s coae astia Chamillionaire ?

in primul rand e unul nu mai multi.....in al doilea rand asculta inainte sa vorbesti in al treilea rand nu mai stergeti mesaje aiurea doar de dragul de a sterge..inteleg ca va place sa fiti admini si sa apasati butonul ala de sters un post...abtineti-va ;)
Image
Meursault
confuz

Post by Meursault »

:D u guyz have no sense of humour.... rey era ironic cel mai probabil... nu cred ca nu a auzit de el
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

...imi place video lu` missy :roll: ..............black eyed peas-my humps zau nu merita...shi chamillionaire-ridin ala f nashpa...chiar mi s-a luat d tot....
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

phase one wrote::D u guyz have no sense of humour.... rey era ironic cel mai probabil... nu cred ca nu a auzit de el
stiu ca a auzit..tocmai asta m-a deranjat...isi dau cu parerea si deschid unii gura cam mult in schimb ei nu au facut nici 1 la suta din ce au facut altii in fine sa ramanem on-topic....

Chamillionaire-Ridin (feat. Krayzie Bone) nu merita premiul asta pana mea..parca se premiau videoclipurile nu piesele in sine....iar videoclipul dupa parerea mea cam sucks.... :roll:
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Jove wrote:stiu ca a auzit..tocmai asta m-a deranjat...isi dau cu parerea si deschid unii gura cam mult in schimb ei nu au facut nici 1 la suta din ce au facut altii in fine sa ramanem on-topic....
Bullysheat! Incearca sa iei si tu in considerare fraza de mai sus. ok?
you just never know when you're living in a golden age.
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

"Cel mai bun videoclip rap: Chamillionaire: Ridin" :? muie mtv
cel mai beton clip mi se pare Busta Rhymes - Touch It Remix
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

phase one wrote::D u guyz have no sense of humour.... rey era ironic cel mai probabil... nu cred ca nu a auzit de el
De ce crezi ca e asa imposibil sa nu fii auzit de el ???
Jove.. ma abtin.
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Shnar wrote:
SickD wrote:E in seara asta la 22 pe MTV Hits...ma uit de ani buni la VMA'uri da' nicidecum pentru artisti...
E 23:30 si inca n-a inceput..
My bad, my bad, my bad :(
Image
cretzu_parazitu
fratele meu tu esti baiat

Post by cretzu_parazitu »

nu imi plac nici unii dintre castigatori...
te fac sa vrei sa-l ucizi pe tactu
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

Mi-a placut Jack Black :lol: T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura :lol: si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

cica LL se duce in g-unit :shock:
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

BWP wrote:Mi-a placut Jack Black :lol: T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura :lol: si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
parerea mea, ca te cam grabesti la faza cu t.i., vestimentatia lu Beyonce e in stransa legatura cu clipul...
nZa
oblomovian

Post by nZa »

edit
Last edited by nZa on Wed May 06, 2009 7:04 pm, edited 1 time in total.
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

DFB wrote:
BWP wrote:Mi-a placut Jack Black :lol: T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura :lol: si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
parerea mea, ca te cam grabesti la faza cu t.i., vestimentatia lu Beyonce e in stransa legatura cu clipul...
Am "Urban Legend" in original, [vreo 20$ totally wasted], cateva piese de pe primul lui album si cateva de pe asta din 2006 luate de pe net, toate sunt mediocre. Ma refeream ca nu e nici pe departe atat de tare pe cat se crede si se prezinta. O gramada de piese cu exagerat self-promotion: Tha King, The Greatest etc. Ca sa nu mai zic ca faza asta cu KING e chiar exagerata. Sunt atatea legende in hip hop care nu spun despre ei ca ar fi vreun king, si gaseste TI de cuviinta sa faca asta.. :roll:
Cat despre vestimentatia lui Beyonce in stransa legatura cu clipul, ai vazut clipul la "Ring The Alarm"?
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

el se declara "king of the south" ca are beef cu lil flip si zice ca e mai bun ca el :lol:
Post Reply