Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Mef
- spre 5000 de posturi, e ok
DJay wrote:]vreau si eu sa stiu al cui e negativul pe care da Method Man, RedMan , Craig Mack ... la YO! MTV RAPS va rog. merci
suna prea adevarat![]()
![]()
aicihttp://www.youtube.com/watch?v=BUhH3ar6TfM

-
- Professional Hater
Am aflat k era vba d Three 6 Mafia .Acum stie cineva ceva?UnderCover wrote:Caut si eu o piesa,nush cum se numeste k am ascultat`o d cateva ori la un prieten,dar nu am fost atenta c pune el in playlist.Oricum faza e k dupa c a lasat`o p repeat vreo ora,mi-a intrat si mie in creier si acum vreau sa fac rost d ea.Deci cine cunoaste o piesa d la un artist din afara ceva mai cunoscut in sfera mainstreamului,care are p refren ceva cu "la familia..." si negativul facut dupa o piesa mai veche pop,pls help!Macar niste sugestii de piese dak nu le puneti direct...Mersi anticipat!
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
-
- Professional Hater
Tabula Rasa e si numele unui episod din serialul LOST - nush ce semnifica...
Mellowbag, Freundeskreis & Mr. Gentleman - Tabula Rasa - filehost.ro
Mellowbag, Freundeskreis & Mr. Gentleman - Tabula Rasa - filehost.ro
-
- Professional Hater
Foarte draguta piesa!
Tabula rasa (latin?? tradus prin Tabl?? Â?tears??) este caracterizarea intelectului uman la naÂ?tere, dup?? empiriÂ?ti.
[...]se dezvolt?? teoria conform c??reia, la naÂ?tere, mintea este o tabula rasa, ?Žn aÂ?teptarea ideilor ce provin din experien????.
?n via??a cotidian??, expresia are sensul de stare de ignoran???? cras??, de incultur?? sau ?Žntr-o locu??iune verbal??: a Â?terge cu buretele trecutul.
Tabula rasa (latin?? tradus prin Tabl?? Â?tears??) este caracterizarea intelectului uman la naÂ?tere, dup?? empiriÂ?ti.
[...]se dezvolt?? teoria conform c??reia, la naÂ?tere, mintea este o tabula rasa, ?Žn aÂ?teptarea ideilor ce provin din experien????.
?n via??a cotidian??, expresia are sensul de stare de ignoran???? cras??, de incultur?? sau ?Žntr-o locu??iune verbal??: a Â?terge cu buretele trecutul.
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
-
- Professional Hater
Jared Paul este un slam poet/mc din rhode island, prieten cu Sage Francis
a avut o melodie "Jesus in a bowl of germs" pe albumul "Sickly Bussines" a lu Sage.Activeaza in prezent la "Strange Famous Records".
17 jared paul jesus in a bowl of germs 2004 ftd mp3
are si pagina pe myspace : www.myspace.com/jaredpaul
a avut o melodie "Jesus in a bowl of germs" pe albumul "Sickly Bussines" a lu Sage.Activeaza in prezent la "Strange Famous Records".
17 jared paul jesus in a bowl of germs 2004 ftd mp3
are si pagina pe myspace : www.myspace.com/jaredpaul
da