in primul rand e unul nu mai multi.....in al doilea rand asculta inainte sa vorbesti in al treilea rand nu mai stergeti mesaje aiurea doar de dragul de a sterge..inteleg ca va place sa fiti admini si sa apasati butonul ala de sters un post...abtineti-va
...imi place video lu` missy ..............black eyed peas-my humps zau nu merita...shi chamillionaire-ridin ala f nashpa...chiar mi s-a luat d tot....
phase one wrote: u guyz have no sense of humour.... rey era ironic cel mai probabil... nu cred ca nu a auzit de el
stiu ca a auzit..tocmai asta m-a deranjat...isi dau cu parerea si deschid unii gura cam mult in schimb ei nu au facut nici 1 la suta din ce au facut altii in fine sa ramanem on-topic....
Chamillionaire-Ridin (feat. Krayzie Bone) nu merita premiul asta pana mea..parca se premiau videoclipurile nu piesele in sine....iar videoclipul dupa parerea mea cam sucks....
Jove wrote:stiu ca a auzit..tocmai asta m-a deranjat...isi dau cu parerea si deschid unii gura cam mult in schimb ei nu au facut nici 1 la suta din ce au facut altii in fine sa ramanem on-topic....
Bullysheat! Incearca sa iei si tu in considerare fraza de mai sus. ok?
you just never know when you're living in a golden age.
Mi-a placut Jack Black T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
BWP wrote:Mi-a placut Jack Black T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
parerea mea, ca te cam grabesti la faza cu t.i., vestimentatia lu Beyonce e in stransa legatura cu clipul...
BWP wrote:Mi-a placut Jack Black T.I "The King"?!? wtf... E degeaba. Nici macar o singura piesa de luat in seama nu are, in schimb "arfe" cu caru'. Nostima a fost secventa cu 50 si LL pe scena, impreuna prezentand "Best Female Video".. si dintre nominalizatele cu greutate, o anunta pe castigatoare, popish Kelly Clarkson.. au pronuntat cu juma' de gura si usor confuzi haha. Beyonce a performat intr-o tinuta cel putin dubioasa, coregrafie la fel de bizara, multi castigatori de care n-am auzit pana acum si din arii gen rock sau asa ceva... Multe m??tre??e tip Paris hilton [tare gluma facuta pe seama ei, aia cu best independent film producer =)) ] si alte mondene fara un job precis. Frumos sarcasmul lui Pink, si mai frumos momentul omagierii lui HW.
parerea mea, ca te cam grabesti la faza cu t.i., vestimentatia lu Beyonce e in stransa legatura cu clipul...
Am "Urban Legend" in original, [vreo 20$ totally wasted], cateva piese de pe primul lui album si cateva de pe asta din 2006 luate de pe net, toate sunt mediocre. Ma refeream ca nu e nici pe departe atat de tare pe cat se crede si se prezinta. O gramada de piese cu exagerat self-promotion: Tha King, The Greatest etc. Ca sa nu mai zic ca faza asta cu KING e chiar exagerata. Sunt atatea legende in hip hop care nu spun despre ei ca ar fi vreun king, si gaseste TI de cuviinta sa faca asta..
Cat despre vestimentatia lui Beyonce in stransa legatura cu clipul, ai vazut clipul la "Ring The Alarm"?