Fergie (BEP) - The Dutchess [Album]

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

tux
since '91

Post by tux »

mihai.lazar wrote:
Kenshin wrote:bai tin eu minte gresit sau in timpuri imemoriale (that is acu mai mult de 7-8 ani) BEP nu avea nici o gagica in componentza?? Tin minte ca aveau o piesa rupere, true hh. Anybody?
daca vrei cele 2 albume scoase in vechea componenta (unde au avut chiar si productii semnate preemo) sa ma anunti
vrem vrem. upload them please. :shock:
tux
since '91

Post by tux »

BWP wrote:
tux wrote::?

mie imi place mult vocea lui fergie si sunt piese pe album care ii scot in relief calitatile vocale. am ramas impresionat... cred ca s-ar descurca excelent la jazz. :wink:
Zi-mi si mie, te rog, cum se numesc piesele in cauza. Dar numai daca intr-adevar canta. Deci no dance shit sa fie. Vreau sa le ascult. Multumesc! :wink:
ultima piesa care are 7:42 vezi ca la sfarsit are un mic bonus. acolo fergie are niste influente jazzy. :wink:
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Pai... Te intrebam cum se cheama piesa in cauza.. sau piesele :D Pentru ca ma intereseaza doar acele piese, recunosc ca nu o sa cumpar albumul. Vroiam doar sa aud cum canta "fo real"... Deci cum sa gasesc eu Fergie- 7:42 cu bonus ? :P :P Zi titlul , daca il stii. :D Tnx! :wink:
edit: Acum am cautat..Pe nicaieri nu apare full playlist, deci te rog... :D Ca nu stiu ce sa caut...
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Daca e bonus, posibil sa nu aiba titlu - ci sa fie simplu - "Bonus".
you just never know when you're living in a golden age.
tux
since '91

Post by tux »

piesa se numeste paradise, dar nu are asa de mare relevanta... dupa piesa initiala e un minut de pauza si apoi piesa jazz.
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

Dap, Sun|Rah. :) Ai dreptate. Asa se "procedeaza" in majoritatea cazurilor..Iar in alte cazuri, apare pe album o piesa "undercover" [cum se intampla si pe ultimul album Kelis, piesa "Fuck them Bitches" :mrgreen: ]. La fel si pe "Miss E... So Addictive" , dupa ultimul track e o pauza de vreo 2 minute si incep cateva gospeluri care nu sunt mentionate pe Cd...Dar tux spune ca ultima piesa are 7:42 si e oarecum legata de bonusul asta, deci ar trebui sa caut ultimul track al albumului. tux, help me out, would you? :D
Image
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

EDIT: tux, ai postat inaintea mea, n-am vazut. :) Ok, deci caut "Paradise". Multumesc! :wink: Revin cu pareri, daca gasesc piesa.
Image
tux
since '91

Post by tux »

nicio problema.
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

Am ascultat "Paradise". Soundul ala ce aduce a atmosfera de Hawai nu prea ma incanta si pe alocuri imi aminteste de colaborarea lor [BEP] cu Sergio Mendes pe "Mas Que Nada". In schimb piesa-bonus mi-a placut. Chiar are jazzy feeling, la fel si tehnica ei vocala pe piesa asta. Oricum, frumoasa evolutie fata de "My Humps" :mrgreen:, clar! . O sa caut si restul pieselor albumului. Problema e ca nu gasesc playlist pe nicaieri... tu spui ca l-ai ascultat, nu? Cam cate piese popish-dance are pe album? In fine, vad io. Acest "London Bridge" e mai promitator decat "My Humps" si restu' de gen. Poate chiar o sa am un soi de revelatie.. :lol:
Multumesc de recomandare, tux. :wink:
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tux wrote:
mihai.lazar wrote:
Kenshin wrote:bai tin eu minte gresit sau in timpuri imemoriale (that is acu mai mult de 7-8 ani) BEP nu avea nici o gagica in componentza?? Tin minte ca aveau o piesa rupere, true hh. Anybody?
daca vrei cele 2 albume scoase in vechea componenta (unde au avut chiar si productii semnate preemo) sa ma anunti
vrem vrem. upload them please. :shock:
o sa le gasiti aici mai spre seara: http://hhtemple.blogspot.com/
muie copos
tux
since '91

Post by tux »

BWP wrote:Am ascultat "Paradise". Soundul ala ce aduce a atmosfera de Hawai nu prea ma incanta si pe alocuri imi aminteste de colaborarea lor [BEP] cu Sergio Mendes pe "Mas Que Nada". In schimb piesa-bonus mi-a placut. Chiar are jazzy feeling, la fel si tehnica ei vocala pe piesa asta. Oricum, frumoasa evolutie fata de "My Humps" :mrgreen:, clar! . O sa caut si restul pieselor albumului. Problema e ca nu gasesc playlist pe nicaieri... tu spui ca l-ai ascultat, nu? Cam cate piese popish-dance are pe album? In fine, vad io. Acest "London Bridge" e mai promitator decat "My Humps" si restu' de gen. Poate chiar o sa am un soi de revelatie.. :lol:
Multumesc de recomandare, tux. :wink:
cu placere. este vorba strict de piesa bonus inclusa in "paradise"
mihai.lazar wrote:http://hhtemple.blogspot.com/
multumim mult, asta asteptam. puteti sa faceti o colaborare cu site-ul lui albastrel (mesajul.blogspot.com) pentru ca si acolo e muzica buna si moka. 8)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

fiti cu ochii pe el ca vor aparea albume
muie copos
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

ia sa-mi fac si eu un blog d'asta, ca e la moda :butch2:
tux
since '91

Post by tux »

:lol:
dan
Pop

Post by dan »

KOndamnatu wrote:ia sa-mi fac si eu un blog d'asta, ca e la moda :butch2:
da... hai sa ne facem cu toti formatie, forum, compilatie, cont pe hi5, pe my space... blog.. jurnal pe net.. yahoo 360.... si care mai sunt =)))

iar despre fergie... nush.. din punc de vedere muzical nu am nici o piesa cu ea care sa imi placa.. si prefer un BEP fara ea!!! imi este dor de piese gen Joints & Jam sau Weekends... dar ce conteaza ce imi place mie... mai ales ca nu eu le cumpar albumele... :roll:
Post Reply