Eternia / 30 august / Timisoara - Club D'arc
Moderators: .etalosed, greuceanu
Pacz wrote:frate daca venea Eternia si vedea locatia zicea ca se simte rau si pleca
ce era asa de neinregula cu locatia aia???
de ce dracu toata lumea e

Volume wrote:Pacz wrote:frate daca venea Eternia si vedea locatia zicea ca se simte rau si pleca
ce era asa de neinregula cu locatia aia???
de ce dracu toata lumea ecand vine vorba de carcotit? sunt convinsa ca si in cazul in care eternia ar fi venit si totul decurgea asa cum trebuia tot s'ar fi gasit cineva ceva de comentat
numa bine ascultau si pescarii un rep nu? frate sa mor ca stateam cu pescarii pe o bere la 2 litri si nu plateam intrarea , dar tot o auzeam pe eternia !! va place voua sa va mintiti singuri la modu "da ba ce locatie tare , poate daca gesticula Eternia pica in bega " !! hai sa nu o ardem aiurea

wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!
TACI MAH!
hit me!
s-ar fi suparat eternia nu?:-| , tu vrei sa crezi ca orice rapper ar fi dat bani cica "pentru miscare" ! poate nu sti cum se zice "daca se poate gratis,de ce nu? " !!Volume wrote:wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!

- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
Volume wrote:wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!
ce agitatie

speram sa ramana zvon faza "eternia nu a venit din cauza lu aia de la pcp"

atitudinea mea ? doar reactia cu mediu.
ma bucur ca te-am binedispus cu myspace`u