^^ ce impunator e Kenshin in gusturi muzicaleKenshin wrote:let us clarify some shiznit
1. nu-s anti-tv la modul general si absolut. sunt chestii foarte tari la tv pe care imi pare rau ca le pierd din lipsa de timp, de la documentare la talk-showuri; sunt anti posturile de asa zisa muzica unde nu-mi vine sa cred ce se intampla. nu vreau s-o tot dau cu anii 90, dar atunci era MUZICA la tv, frate, de la pop la rock la hiphop, si raportul intre kitsch si cool era 50-50. tot ce poti vedea la tv sau auzi la radio e echivalentul muzical al unei case tiganesti roz cu turnulete shiny si lei de aur la poarta. si de fapt nici macar nu-s anti, am cam trecut de varsta aia, pur si simplu ma scarbesc si nu inghit ce mi se serveste.
2. cand il compari pe clinton cu madonna, ti se pare ca e aceeasi motivatie in a canta dezbracat? madonna vinde sex si cam atat, si cam tot asta face de ani si ani de zile, material de laba pentru minori cu fundal sonor neglijabil.
3. ia vedeti ce a avut huidu de zis despre un concert madonna (ma rog, tineti cont de faptu ca omu' are o varsta, si pune MULT prea multe semne de exclamare)
4. punctul patru e doar ca sa imi iasa 5 in total, sa para serioasa treaba
5. geniul e o chestie relativa, true, si e adevarat ca are mare importanta cate albume ai vandut, cate turnee, etc. Pe de alta parte, Limp Bizkit, o trupa pe care multi o urasc dar ca vor ei sau nu au revolutionat rock n roll-ul as we know it, au vandut in total 20 de milioane de unitati worldwide. Backstreet Boys au vandut 200 de milioane. Acuma hai si zi-mi ca BB sunt de 10x mai mari muzicieni decat LB. I dare ya. Concluzia mea e, ganditi cu capul si urechea, nu cu ce va zice media, ca pasul de la hype la legenda e foarte mic din pacate.
This has been a Kenshin educational presentation, I also do weddings and bar mitzvahs
PS Sun-Rah, tu ai tastat fara sa pufnesti in ras ordinea "produs de ea, brian eno"???...

nu-s de aceeasi parere.
Nu mi s-a parut niciodata Madonna sexoasa, mi-a placut muzica ei si cam atat.