Playlist YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... J6jmDQRQqt
Treabă bună de la Jager, Eyekon și Sifu. Boom bap, piese d-alea cu versuri.
Postez și eu pentru alea 2-3 persoane care mai ascultă așa ceva. E fix „oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme”. Adică anacronic, cum ascult eu.
Gun Fu - Anacronic (2019)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Gun Fu - Anacronic (2019)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Re: Gun Fu - Anacronic (2019)
Suntem gay retard și bătrâni patetici. Niste basini, noi și gun fu. Mie nu îmi plac popularii de tabără, sunt niste mogaldani. Plus ca-s sataniști, gun fu. De la ce vine gun fu, de la pistol și un invectiv in engleza? Seamănă cu Northstar proiectul lor. Română mai curata, vorbe din popor. Eu am învățat până în 94, apoi ent. Italian, metale și ent. PC, până în 99. Trai schizoid, dar am mers in tabăra cu țărani de la Mogâlda, și nu, nu mă refer la ,,85, ci la ăștia care o ardeau cu Hagi, margarina, muzica aproximativa (repere mtv-ste) și muistii atâta știau, cultura pop. Ioc italiana, ioc metale, ioc pc-uri. I-am tratat cu snobism. Jager e 86, nu? Si punea piesele pe forumas! Pai daca ești incorect poiltic ești doar o bruta, mă! Chiar o sa parodiez o piesa într-un alt post, că să mă înțelegeți.
Azi e zi de autofelatie, paritii-s la Mogâlda mi-au lăsat banii de alocație, si n-are cine sa le bea lichiorul, că fetele astea tocilare sunt cornute urâte și oricum vra sa le fute doar george calculatorul, o sticla de tanita ca să vomit pe ei, amicii, o sticla de polar să bag un korn să fac headbanging, băieții visau la hl2 și băiatul la Anderson pamela, role că să cad sa ma panseze de n ori nesimțită de mătușa ce m-am și schizofrenizat, da doamne târfe unguroaice ce se încred în satanei sa facem și o orgie, chemăm și matroane, doar sa nu fie sifoane, că taica-miu-i religiozat, meanwhile, da video recorder-u' 'napoi sa dau o laba la Cradle of Shat, că până dam de unguroaice vin 2000-ii de căcat.
Îți place să fi dominat. Ești un băiat rău, devenit mironosiță. Binaritate, extratereștri, om de bine. Cu fetița, binom sau monom. Ești o mimoza, un lacheu, un coited și un obsedat. Cine ești? Mai știi cine ești? Rebelule, ești revoluționarul neimpuscat, ești unguru' profetic, dezaxat, satanic, deviat, lălăit și laconic, rutinarule. Eu sunt old-school, tu, old schollar, perimat, perindat, turtit de presiunea la care te supun acese brute stoice, acesti neandrentali nescrupulosi, tu ești curcanul egoman și genul bisexual, ratatul congenital, ești omul ce tinde la fobie, și fobii ai, ca tot ce-i uman. Ești și vei fi taran, ești cocalarul jovial și ești universal, in iad vei fi mai presus de masochist și sodomist, un decăzut uman. Un fițos de 2 bani, ești prunc al lui Saddam, faci threesome cu Baal.
Baietii tin steagu sus.E tare.Din alte motive decat primu dar tot tare!Stiu baietii despre ce vorbesc.