Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
si eu m-am uitat ca broasca in tzeava la poll, cred ca am bagat optiunile in ordine inversa... strabunicutza, mersi mult de parere, si de filmarile de la 1an INews.
cel mai mult imi place negativul..la inceput asha peaceful...dupa care se tulbura putin...versurile acelasi stil rappace cu care ne-am obisnuit si care ma incanta aproape d fiecare data knd vad ceva de la voi postat la sectiunea asta.
vot:foarte bun
fiecare negativ are o povestioara a lui, cum si fiecare poezie are o muza a ei, iar din cele doua rezulta ce ati ascultat...
noi asa speram sa fie catalogat, drept un material de la bun in sus.
avand in vedere ca a fost primul material in colaborare, am experimentat foarte mult si am facut tot ce am putut sa iasa cat se poate de bine. oricum, pregatim cateva surprize ( de proportii ) in viitorul nu foarte indepartat.
Kenshin wrote:Auzi da am si eu niste nelamuriri in legatura cu urmatoarele versuri:
"parca e un copil atat de dulce si plange ca nebunii"
"ochii-mi cara sticle de lacrimi"
"cand ma pierd de pieptul tau in Dumnezeu ma vinde" <-
sfatul meu ar fi sa luati exemplu de la mc gen ctc sau cedry2k, unde nici macar 1 vers nu e pus de umplutura sau doar ca sa iasa rima.
nici macar unu zici tu????....comparatia oricum nu-si are rostu intre ce face baietii astia si battle/ego rap....in fine...ctc-u au destule versuri de umplutura...diferenta e ca la ei se sesizeaza mai greu din cauza dumele/punchurilor care atrag atentia...
P>S..cu alte versuri as pune io intrebari unde cum am mai spus in alte topicuri....reprezinta cum sa pierzi ascultatorul pe drumuri intunecate folosind metafire fara sens:)....nu ma luati in rau luati-ma in bine...is pe la mijloc oricum!