Muse @ Bucharest in octombrie!

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Deena
La Cosa Nostra

Muse @ Bucharest in octombrie!

Post by Deena »

Da, au circulat zvonuri(pe un site al fanilor trupei, dar nu si pe cel oficial), dar a fost confirmat!
Muse in Romania sambata, 6 Octombrie, ora 19:00 la Stadionul National de Rugby "Arcul De Triumf" (fost Tineretului)

Image

Pret/bilete
65 RON: Gazon A
45 RON: Gazon B
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Gazon A...Gazon B ... avem iarba in functie de ce se doreste... dupa calitate si tarie... selectionata din cele mai bune plantatii...

Deci Muse... hmm..sa vezi ce de lume o sa fie ... :bow:
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

Phane aka UrbanI aka 86BPM ... nu stiu daca esti ironic sau nu ... si nici nu-mi pasa ... oricum , invata-ti versurile ;)
Mie imi plac foarte mult Muse. Deena , mergem ? Eu imi iau bilet saptamana viitoare inainte sa plec. Let me know !
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

imi voi cumpara bilet cand fac rost de bani :D
can't wait..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Dia wrote:Phane aka UrbanI aka 86BPM ... nu stiu daca esti ironic sau nu ... si nici nu-mi pasa ... oricum , invata-ti versurile ;)
Gazon - Iarba (glumeam) ... si am zis ca va veni multa lume ... nimic de rau. Deci ? Ce-am mai facut de data asta ?
Post Reply