Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Koma wrote:nu stiu exact daca sa-l pun la muzica sau aici, am zis sa-l pun totusi aici:
am revazut acum concertul asta din 1992, cu ce imi mai aduceam si eu aminte.
foarte probabil cel mai tare concert care l-a avut romania vreodata cu atmosfera grava rau pentru perioada aia mai ales, la doar 2 ani dupa revolutie.
da ma, asta e considerat a fi printre cele mai reusite concerte ale lu maical. din toate timpurile.
"In the fall of 1992, Michael Jackson was in the midst of a world concert tour in support of his album Dangerous when he appeared in Bucharest for a show that was videotaped for broadcast on the premium cable network HBO. The show garnered HBO's biggest ratings to date, and became one of the biggest cable music events of the year."
-SendMeMovies.com
Michael Jackson a fost un smecher, pacat de nebunia si complexele din capu' lui. Am crescut cu el, inainte de hip hop. De curand am aflat ca "Thriller" e considerat cel mai bun videoclip ever in lume, lucru pe care nu-l stiam, eu credeam ca "Vorbe" e cel mai tare
nu cred ca ar mai face un asemenea show acuma...a stat prea mult pe bara si si`a cam iesit din mana....prima data sa scoata noul album sa vedem cum i si ce mai poate
I`m that person who told you that Santa does not exist.
droopy wrote:nu cred ca ar mai face un asemenea show acuma...a stat prea mult pe bara si si`a cam iesit din mana....prima data sa scoata noul album sa vedem cum i si ce mai poate
omu se duce pana la buda pe scaunu cu rotile..si il sterge o servitoare la cur...ii cade fata..abia mai vorbeste..poarta masca de oxigen cate-o data...ce show sa faca?