Omy

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Omy
tanar

Omy

Post by Omy »

yo sunt omy, si am mai multe piese, dar am sa va las una ca sa va faceti o parere despre mn :D http://www.trilulilu.ro/OM3YGYS/cd0d497971db7f
Buna, as dori daca se poate sa ma promoveze si cineva pe mn in lumea rapului, adik sa fiu sh eu mai cunoscut... am nijte piese de rap, vreo 16 la numar, facute de mn, dak veti putea sa ma ajutati sa cant sh eu dati add om3ygys_omy_ymo ;) ... enjoy
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

eu zic sa nu te hazardezi.
nu-mi place ce-am auzit :arrow:
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

"Buna, as dori daca se poate sa ma promoveze si cineva pe mn in lumea rapului, adik sa fiu sh eu mai cunoscut... am nijte piese de rap, vreo 16 la numar, facute de mn, dak veti putea sa ma ajutati sa cant sh eu dati add om3ygys_omy_ymo Wink ... enjoy"

e trist sa mor ..foarte trist ..nu mai e amuzant deloc .... cat despre piesa ... tot trista ..si nu ma refer la subiect :roll: :roll: :roll:
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Vocea se aude doar in casca stanga :)))))))

Nu imi place :) Cat despre semnatura chiar k e trist
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
NskY
#

Post by NskY »

omy, arunca o privire peste regulamentul forumului.

http://hadesrecords.com/forum/viewtopic.php?t=2800

problema e urmatoarea... userii de pe hades sunt obisnuiti cu ceva mai bun, cu ceva mai de calitate, ceea ce tu nu prea ai, din cate am ascultat pe linkul postat de tine.

lumea o sa inceapa sa faca misto de tine, si pe buna dreptate... totusi, suntem in 2008, oricine isi poate permite sa dea 150 de ron pe o piesa (instrumental/mix/master/tot tacamu) daca tu iei in joaca treaba asta nu stiu ce pretentii poti avea. daca nu te respecti pe tine, macar respecta ascultatorul, si nu`i oferi ceva tras acasa, in dulap. daca vrei sa ai parte de feedback pozitiv, fa si tu unele sacrificii, ia`ti un negativ calumea, du`te la studio si fa treaba ca la carte. verifica si alte topicuri de pe aici, nu spun ca altii sunt buni, tari, sau mai stiu eu cum... dar in general suna decent.

uite un post foarte obiectiv:
O.N. wrote:eu zic sa nu te hazardezi.
nu-mi place ce-am auzit :arrow:
mi se pare ca ti`a dat un sfat bun.

nu te grabi sa postezi pe net tot ce faci, pentru ca iti faci un renume prost iar in ziua cand vei suna ok lumea deja te stie drept "omy ala care vroia sa fie ajutat, sa ii dea lumea add pe mess, sa fie promovat"

ceea ce ai facut tu acum cu acest topic, se intampla in 2007. atunci aparea zilnic un topic gen. consideram cu totii ca etapa aceea a fost depasita, etapa de "frate sunt la inceput nu fac asta pentru bani" nu intereseaza pe nimeni de ce faci tu muzica, cat timp ai ceva de spus si suna placut, omul asculta.

noroc, bafta, caci ai nevoie dupa cum te vad.

ar trebui aplicata regula cu "moderatorii isi rezerva dreptul de a inchide topicuri" dar hai totusi sa fim oameni si sa ii tratam pe toti la fel. te mai gandesti, poate faci ceva serios, incat sa ne impresionezi. subiectul piesei tale e fumat de acum 10 ani... am plecat nu ma mai intorc s`a terminat sirop.

noroc inca o data.
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

'nsky wrote:.. totusi, suntem in 2008, oricine isi poate permite sa dea 150 de ron pe o piesa (instrumental/mix/master/tot tacamu)
ma nici chiar asa.nu cred ca isi poate permite CHIAR oricine.
piesa suna rau.mai multa bafta pe viitor
pace.
lipsa
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

HASCH wrote:
'nsky wrote:.. totusi, suntem in 2008, oricine isi poate permite sa dea 150 de ron pe o piesa (instrumental/mix/master/tot tacamu)
ma nici chiar asa.nu cred ca isi poate permite CHIAR oricine.
piesa suna rau.mai multa bafta pe viitor
pace.
da' nu e vorba de permis la genu "am bani oricand sa trag o piesa" ... dar poti sa strangi si tu din buci unpic ... daca vrei sa faci ceva ...
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

P1lu wrote:Vocea se aude doar in casca stanga :)))))))

la mine se aude doar in dreapta vocea :lol:
neklasse
fratele meu tu esti baiat

Post by neklasse »

N.22 wrote:
P1lu wrote:Vocea se aude doar in casca stanga :)))))))

la mine se aude doar in dreapta vocea :lol:
ai castile invers :)))))))
ciupy

Post by ciupy »

'nsky wrote:suntem in 2008, oricine isi poate permite sa dea 150 de ron pe o piesa (instrumental/mix/master/tot tacamu)
un album de 20 de piese... 3000 de ron... accesibil pentru oricine, nu? :)
Image
Image
neklasse

Post by neklasse »

ciupy wrote:
'nsky wrote:suntem in 2008, oricine isi poate permite sa dea 150 de ron pe o piesa (instrumental/mix/master/tot tacamu)
un album de 20 de piese... 3000 de ron... accesibil pentru oricine, nu? :)

pentru oricine crede in ce canta, da!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

cat cacat mancati sa moara geta si sf sisoe...care e rapperu ala care a dat 3000 ron sa traga un album ma? manca-mi-ati pla... ca tragi piese la studio si cu 50 ron ... si la un album nu mai sta nimeni cu ceasu..iesi si mai ieftin. ca ar trebui sa dai 5000 ron , asta e altceva... da nu dati fivar alocatia a dreaq
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

alocatia mea e luata de ai mei :|
lipsa
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Stefan P wrote:cat c**** mancati sa moara geta si sf sisoe...care e rapperu ala care a dat 3000 ron sa traga un album ma? manca-mi-ati pla... ca tragi piese la studio si cu 50 ron ... si la un album nu mai sta nimeni cu ceasu..iesi si mai ieftin. ca ar trebui sa dai 5000 ron , asta e altceva... da nu dati fivar alocatia a dreaq
De ce te deranjezi?
neklasse

Post by neklasse »

DFB wrote:
Stefan P wrote:cat c**** mancati sa moara geta si sf sisoe...care e rapperu ala care a dat 3000 ron sa traga un album ma? manca-mi-ati pla... ca tragi piese la studio si cu 50 ron ... si la un album nu mai sta nimeni cu ceasu..iesi si mai ieftin. ca ar trebui sa dai 5000 ron , asta e altceva... da nu dati fivar alocatia a dreaq
De ce te deranjezi?
el este stefan, un fel de chuck norris al forumului hades. nu il supara ca iti fute un roundhouse kick de nu te vezi :lol:
Post Reply