nu conteaza de unde samplezi , atata timp cat o faci sa sune diferit fatza de variantele celorlalti prod care au folosit sample-ul respectiv eventual mult mai bine decat..
Mef, Xpl, Hefa, ms lume p/u parerile voastre,chear ma bucur ca ati tras atentie la topicul meu si stiu deja ce nu-i bun...bine dar am sa incerc sa fac ceva difert fata de altii,poate iese ceva
hai bafta la toti! inca o data ms p/u critica
cel mai mult imi place if you go away...nu ma pricep la productie dar imi suna mie cel mai bine in timpan.sfat:pt inceput lasa-le la 5 euroi,si vezi cum merge treaba...dupa aia poti sa le cresti pretu dar nu din start ca nu ti le ia nimeni la aproape 37ji de mii negativu..sau de ce nu poti lasa cateva moka...nu e o rusine....bafta!
nu e nimic nou in productie la voi...ele sunt bune primul mai ales dar sunt multe negative funk de asa gen , nu ca nu e bun dar nu e nou ?
la track2 doi imi place cum sa inceput,,,dar in rest samplu e epuizat si e cu barba foarte cunoscut nu ca nu se face asta in sampling, dar vrea nu vrea te arunca la alte piese unde e folosit deja acest sample
cea care mi-a placut cel mai tare e negativul 3 e chiar misto
negativul patru nu imi place ca e gen kazi...nu ca nu e bun dar e gruz si mc-ul trebuie sa strige pe acest negativ si ar seamana cu kazi 2 in rest numai bine....