Sal! Am ptr.voi o piesa semnata de AMPRENTA... Promo la albumul *Din spatele cortinei*
In timpu apropiat vetzi putea download-a intregul album...
Urmatoru URMEAZA HANORACII-*Reparatzii* cool
Al 3-lea urmeaza ONIRIK album de debut...
Cu mare intarziere va aparea albumul lui DablaDO (Kronyc) solo *SuntPregatit*
B-ZAR solo, Inregistreaza... o Bomba Totul la 2FamilishtiRecords masterizat si prelucrat de DablaDO, marka Skuip...
Tzine linku la piesa *Amprenta cu Onirik* PROMO: http://rapidshare.com/files/152081549/A ... k.mp3.html
VREAU critica shi PARERI !!!
Auditrzie Placuta
imi place piesa si productie si lirica, accentul suna foarte bine ! m-ai facut curios de album, il astept cu nerabdare ! pace pentru baieti si nu in ultimul rand pentru tine care ne pui in tema cu rap-ul de la voi. Bafta !
Samurai Jack Masta, cu placere Albumul va iesi in curind peste 2 saptamini sper si cum am inteles va fi free download si o sa-l pun si aici, Bafta la toti...
de Undacomuna am sa ma uit pe acasa daca a ramas ... si am sa-l pun si aici....
NICE wrote:Samurai Jack Masta, cu placere Albumul va iesi in curind peste 2 saptamini sper si cum am inteles va fi free download si o sa-l pun si aici, Bafta la toti...
de Undacomuna am sa ma uit pe acasa daca a ramas ... si am sa-l pun si aici....
Nice, multumesc si daca ai timp te rog uite-te de Undacomuna deoarece il caut de cateva luni bune si nu dau de el...de albumul ala is cel mai curios, am auzit un promo si am ramas asa . Multumesc inc-o data ! Pace !