A History of Violence
Si da, este intradevar al saselea album Jedi Mind Tricks pe care ii gasim din nou ca pe un trio. Jus Allah s-a reintors la trupa cat si la labelul prea bine cunoscut Babygrande. Intr-un interviu destul de interesant Juss ne dezvaluie motivul pentru care s-a intors ...
Don’t call it a comeback.
As fi intrat si eu mai in paine direct, doar ca trebuie strans niste material inainte pentru primul post “serios”. Insa pentru fanii mei nerabdatori tre’ sa-mi fac cumva simtita prezenta pentru ca mi-a dat unu’ la gioale mai jos si mi-a denigrat meseria de copertar rep. Si ...
Festivalul autohton Urban Vibes - episodul 1
Nu stiu de ce m-am hotarat sa scriu despre Urban Vibes, festivalul care s-a incercat la sfarsit de octombrie la Timisoara. Nici nu conteaza de ce m-am hotarat pana la urma … Ideea de baza dupa festival a fost: “daca n-ai fost n-ai pierdut nimic”. Am aflat de Urban Vibes undeva pe la inceput de septembrie ...
Masini in Hip-Hop
M-am gandit sa incerc sa scot in evidenta modelele reprezentative pentru cateva din zonele de pe glob, modele ce au ca punct de plecare afinitatea propietarilor lor pentru cultura hip hop. ( culese din diverse articole, videoclipuri, foto-sessions, emisiuni de profil etc., unde un nume din hip-hop a fost asociat cu un anumit model de masina ...
Unde sunt ei acum?
Nu e vorba despre postul meu despre melodia lui Nas ci despre Unchiul nostru drag, Sapro. In caz ca va era dor de Morometzii sau macar de o noua aparitie ...
si multe altele pe minunatul nostru
blog