Negative la download
Negative la download
Pt. ca sunt destul de multi cei care vor sa cante si nu au pe ce, si multi care sunt dispusi sa ofere negative si nu au cui, prin puterea cu care am fost investit de Sfanta Treime Rep, deschid acest topic unde doritorii pot dona negative (creatie proprie...)
aberatiile nu isi au rostul.
aberatiile nu isi au rostul.

Phane - Beat 1
Sa nu ceara proiect ca nu mai exista.Si cine da pe el, sa nu spuna ca e Produs de Phane , ca nu ma mai caracterizeaza
)
Sa nu ceara proiect ca nu mai exista.Si cine da pe el, sa nu spuna ca e Produs de Phane , ca nu ma mai caracterizeaza

m-ar interesa si pe mine niste instrumentale...nu ineaparat mocca...dar la pretzuri...accesibile...asa simbolice...pana in 50 de Ron...
deci...daca e careva carea vrea sa colaboreze cu mine --> PM
...si eu is ca tot romanu...calitate la bani putini...dar...poate poate am noroc...nu ca as merita mai mult ca restu...
aaa...aici si topicu meu...
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic.php?t=6159
deci...daca e careva carea vrea sa colaboreze cu mine --> PM
...si eu is ca tot romanu...calitate la bani putini...dar...poate poate am noroc...nu ca as merita mai mult ca restu...

aaa...aici si topicu meu...
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic.php?t=6159
- Bazooka Joe
- trendy guy
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
probabil omul baga altele ca s'a cam lungit treaba si a mai schimbat stilul/calitatea negativelor, e doar parerea meaO.N. wrote:scuze de offtopic,dar astea faceau parte de pe viva la mexic,sau ceva de genu?
nu mai iese,sau ce s-a intamplat ?
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
- Bazooka Joe
- trendy guy
o sa mai pun cand mai am timp decautat prin proiecte ... asta l-am dat cuiva dejaBazooka Joe wrote:instrumental
daca-l vreti pe trackuri dati un mp. n-o sa-l dau decat primului care-l cere.
muie copos
Scuze de offtopic , raspund scurt : da... nu-mi place sa am acelasi lucru ca altii , intre timp au aparut cam multi mexicani , d-aia am amanat ... ramane doar titlu asa. Beaturile sunt altfelE.On Lockz wrote:probabil omul baga altele ca s'a cam lungit treaba si a mai schimbat stilul/calitatea negativelor, e doar parerea meaO.N. wrote:scuze de offtopic,dar astea faceau parte de pe viva la mexic,sau ceva de genu?
nu mai iese,sau ce s-a intamplat ?
- ripper_rip
- un domn / doamna