In numele echipei Kega Records ,tin sa va multumesc tuturor celor care ati avut incredere in noi si ne-ati oferit sprijinul vostru moral. Kega Records este un label independent din Constanta. Suntem la inceput de drum dar asta nu inseamna ca suntem si incepatori.
Compilatia " Ce ati uitat voi..." Tine sa va aduca aminte de copilaria pe care multi au uitat-o sau au uitat ce reprezinta ea in formarea unei persoane. Din cauza grijilor s-au uitat prietenii , trecutul si valoarea vietii.
Prin aceasta compilatie am incercat sa deschidem ochii ascultatorului
Nu vrem laude vrem ca exemplul nostru sa fie urmat de toti cei care reprezinta Hip hop`ul pentru ca uniti vom reusi sa reinviem ceea ce multi au vrut sa ingroape. Hip hop-ul nu este mort atata timp cat il purtam in suflete
Ne`am adunat oameni din toata tzara pe acest material iar fiecare a avut ceva de zis la libera alegere sperand ca mesajul sa ajunga in inimile voastre.
Va dorim auditie placuta!
Da melodia e veche...e dp albumu "Se anunta Soare" in caz ca nu stiai
On : unele melodii sunt chiar tari , unele sunt slabutze
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Theodore Hansson wrote:am si eu o intrebare... pe piesa "pistol, drogatu, piratu" primu zice ca a fost in puscarie... e vorba despre drogatu?
da este vorba despre robert...
Ma bucur ca totusi a fost apreciata compilatia cat de cat... desi toti si-au dat silinta sa iasa ceva bun... dar vorba aia nu ii poti multumii pe toti
cutty, bai dar nu stiu care va tot baga in cap ce va baga in cap, dar n-a murit nici un Hip-Hop. Doar pentru ca a fost "reorientat" pentru o perioada de catre anumiti, aia nu-l face "mort". E ceva normal ca asta sa se intample de la un timp la timp. Mai incetati cu reinviatul si ridicatul la cer s.a.m.d.
E aici, sa-l ascultam !
Inca ceva, pentru ca n-o spun cu rautate. Chiar as vrea sa se mai cizeleze oamenii in toate domenile, sa avem ce asculta cu totii cu adevarat. Nu stiu cat de serios esti/sunteti in ce v-ati propus, dar va urez oricum bafta multa!
P.S. Vrei ca lumea sa creada ca detii un studio profesional cu sistem Genius in studio ? Plus ca, cu cativa bani in plus ti-ai face si un site ca tot omul. Niste sfaturi prietenesti.
"Uneori castigi, alteori pierzi.
Dar ramai in viata si traiesti ca sa lupti pentru alta zi."