De la rep la ...

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Alin-San
imun

De la rep la ...

Post by Alin-San »

In ultimul timp tot mai multi artisti care faceau "rep" (sau cel putin asa spuneau ei) au inceput sa abordeze si alte stiluri. Dupa Kanye care a scos o foarte mare porcarie (parerea mea) vad ca si omniprezentul Lil Wayne schimba macazu: s-a dat pe rock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUQsyLP2aYU[/youtube]

Vi se par ok schimbarile astea / Ii place cuiva ce a facut Lil Wayne/Kanye?

Poate o astfel de schimbare sa distruga cariera unui "artist" ?!
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Re: De la rep la ...

Post by iustinescu »

Alin-San wrote:Vi se par ok schimbarile astea / Ii place cuiva ce a facut Lil Wayne/Kanye?
atata timp cat suna bine, de ce sa nu mi se para ok? Atat kanye, cat si lil wayne sunt ok. La urma urmei este vorba doar de sound, forma de interpretare numindu-se tot rapping:)
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Mie nu mi`a placut lil wayne niciodata dar oricum si Snoop, xzibit au avut o melodie rock parca , si cypress hill au cateva melodii rock [ sau melodii rap refacute rock ] asa ca ....
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Kanye West e misto.
Lil' Wayne e pateu. Desi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_A4-CVr2Yxc&feature=related[/youtube]
Dar nu face el melodia.
Fidel
rapperu vostru preferat

Post by Fidel »

mda...mie mi se pare ca oamenii de genu lil wayne sau kanye au impresia ca au spus tot ce era de spus pe segmentul rap/hip hop si deja se simt deasupra acestui stil ...vor de fapt sa ne arate ca sunt mai mult decat MC iar termenul de artist s-a terminat la ei ...ar fi fantastic daca le-ar si reusi asta , dar se pare ca singura consecinte din toate treaba este ca isi pierd publicul "de nishe" in schimbul unui public ce nu dureaza in timp...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mie mi se pare ca oamenii de genul lil wayne sau kanye au foarte multi bani si ii doare in pula si fac ce vrea pula lor..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Suzy wrote:mie mi se pare ca oamenii de genul lil wayne sau kanye au foarte multi bani si ii doare in p*** si fac ce vrea p*** lor..
BINGO, s-a cantat linie. Isi permit sa experimenteze acum.
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Kanye se pisa pe Wayne.
Oricum, nu poti sa te gandesti la ei ca la doi MC. Totusi, daca ar veni Kanye la noi m-as duce la concert.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Image

:)
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Alin-San wrote: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUQsyLP2aYU[/youtube]
lil' wayne + rock + high school girls + auto tune = kenshin's gotta love it
Image
Schmaltz
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Schmaltz »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3lueIpaano0&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zL4YGsnc9pk&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cYMST0zU_M[/youtube]

Lil nu'l suport...kanye e printr'e nomber uan in masina...te calmeaza cand stai la semafor

Si s'a facut liniste.
E cul sa ai un citat la semnatura...
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Koma wrote: lil' wayne + rock + high school girls + auto tune = kenshin's gotta love it
La naiba, daca era ecuatia asa, era fain. Dar nu, Lil' Wayne e cu crucea-n frunte.

Offt: apropo de high school girls, incerc sa dau de o melodie de ceva vreme. Videoclipul e cu cu un 'dork', intr'un fel de tabara, 'summer camp', cu petreceri si nebunii. vreo idee?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Alexandru-San wrote:
Suzy wrote:mie mi se pare ca oamenii de genul lil wayne sau kanye au foarte multi bani si ii doare in p*** si fac ce vrea p*** lor..
BINGO, s-a cantat linie. Isi permit sa experimenteze acum.
S'A STRIGAT BINGO SI S'A INCHIS SALA!!!
ZI-LE DOMNU' GEO!!!
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

e usor de diferentiat cand fac artistii crossover daca te uiti la climatul in care se invart si cam cati bani fac. lil wayne a vandut 3 000 000 de exemplare in cat? 3 saptamani? normal ca in momentul in care esti mega pop sensation oamenii cu stampila zic "hmm am acoperit 68% din plaja de ascultatori, da mai aia care mai scapa un rock alternativ lejereanu in playlist, si p-aia nu prea i-am atins deloc. ia sa bagam un mic gigi si sa-i dam drumu pe piatza". toti copchiii albi care erau in dubiu fiindca li se parea ca isi tradeaza trupa preferata de rock ascultand lil wayne sunt in extaz. producatorii incaseaza mai multi bani. toata lumea fericita.

atata ca mai sunt si trupe adevarate care nici macar n-au nevoie de single la tv ca sa adune j de mii de oameni la concerte, cum ar fi cypress, unde crossoverul se simtea pe vine cu ani inainte sa apara skull & bones, era urmatorul pas logic, si asta fiindca muggs e unu din cei mai deschisi la cap hiphoperi ever. sau trupe ca onyx pe care, in ciuda faptului ca-s under the radar, ii doare-n pula si scot imediat album cu chitareala fiindca asa simt ei ca trebuie, chit ca mtv-ul si probabil intreaga piata nu-l va inghiti neam, ca doar nu e 93, nu? piesa aia a lui wayne e ceva gen hai sa punem niste slanina peste inghetata asta de vanilie ca sa le placa si rednecshilor.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
sunrah
.

Post by sunrah »

cat de nostima e treaba asta. cine-i impune ma lui wayne sa schimbe felia? NIMENI! omul face exact ceea ce vrea si simte, la fel si kanye. in general e valabil ce zici, da' nu in cazurile de fata. si ati dat o nota negativa, de parca ar fi cine stie ce pierdere daca-ti schimbi stilul, intreaba orice producator cu minim 5 ani vechime - sigur a produs de la rap la 2step la cubanomacarena - asta inseamna deschis la cap - vine dinauntru - inside colors! vezi ortega :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply