"Under fara granita Vol 2" este o compilatia in care poti aparea si tu, trimitand un demo la [email protected] , termenul limita pentru a trimite melodiile este 1 iulie 2009..Nu are un anumit numar de trackuri,iar aceasta compilatie va fi la download pe net, vor fi si cd-uri pentru doritori si cei prezenti pe compilatie. Cu primul volum s-a depasit 1000 de downloduri, volumul 2 va depasii cu siguranta acest numar. Bafta tuturor ce incearca!
Cica dupa normele astea europene daca nu canti nu esti rep-er
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Suzy wrote:da..din pacate prea multi fac rep si nu e bine
eu ash spune chiar asta e bine, ca e preselectzie, sa fi fost 30 oameni totzii ii cunohteau shi parca nu mai era nimic nou shi diferit, are si partzi negative shi partzi pozitive, eu cred
Suzy wrote:da..din pacate prea multi fac rep si nu e bine
eu ash spune chiar asta e bine, ca e preselectzie, sa fi fost 30 oameni totzii ii cunohteau shi parca nu mai era nimic nou shi diferit, are si partzi negative shi partzi pozitive, eu cred
da..e mai bine sa cante 200 din care asculti 3 ca restul n-au nici o treaba.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."