CC - Din camera unui consumatol

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

cristian.hhr
fratele meu tu esti baiat

CC - Din camera unui consumatol

Post by cristian.hhr »

Stai, nu e vorba de vreun material, vreun audio, e vorba de site-ul personal ce prezintă webdesign-ul (scheme) şi alte elemente grafice (coperţi, afişe ş.a. mai puţin importante). În site (dezvoltat cu ajutorul Wordpress) sunt afişate paginile, portofoliu şi contact.

Actualmente portofoliul nu este bogat, însă, cu timpul se va rezolva şi asta. Tema este una gratuită, simplă, personalizată de mine în aşa fel încât să placă (atât mie cât şi altora).

Cazacu Cristian - Din camera unui consumatol

Aştept sugestii, păreri, critici, poate şi propuneri! Papa!
Exile
scuip tot, liniste

Re: CC - Din camera unui consumatol

Post by Exile »

Nu vad nimic acolo numa' o coperta care nu-mi place. La ce ar trebui sa ma uit?
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Dacă-ţi place sau nu (coperta) este treaba ta. Urmează multe, nici măcar nu trebuia să fac publică acea copertă (urâtă sau frumoasă asta nu ţine de un singur om ~ tu fiind acela), curând (cel mai probabil) voi face publică şi o schemă (layout) realizată pentru o firmă de webdesign cu care sunt în colaborare. Nu trebuie să dau alte detalii, căci nu sunt exacte.

Şi în cazul în care nu ai realizat, Exile, sunt la început cu acest website. Lasă profesionalismul tău deoparte şi vorbeşte cu mine ca de la amator la amator (fie cum zici tu). Ţie? Baftă.
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Dacă ţie îţi plac coperţile realizate cu o textură + font e absolut treaba ta, eu mişun altfel, pe lângă acestea mai vomit şi ceva vectorial, dacă nu găsesc, mă chinui să dreg singur.

(nu se mai poate modifica postul, de aceea am scris unul nou)
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

frumoasa initiativa :!: respect,sustinem treaba :)
Cosmin S.

Post by Cosmin S. »

Fiecare cum a invatat sa lucreze.. ce pot sa zic.. bafta si astept si eu sa vad ce iese :)
Toate ca toate.. facem si noi un cui?
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Mulţumesc. Şi eu aştept, atât oameni cu care să colaborez (şi aici nu ţine de bani, nu lucrez contra-cost dacă omu îmi place, e deschis şi ajungem să comunicăm). Actualmente realizez atât scheme cât şi coperţi şi afişe absolut gratuit (semnându-mă, evident).
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

cristian.hhr wrote:Dacă-ţi place sau nu (coperta) este treaba ta. Urmează multe, nici măcar nu trebuia să fac publică acea copertă (urâtă sau frumoasă asta nu ţine de un singur om ~ tu fiind acela), curând (cel mai probabil) voi face publică şi o schemă (layout) realizată pentru o firmă de webdesign cu care sunt în colaborare. Nu trebuie să dau alte detalii, căci nu sunt exacte.

Şi în cazul în care nu ai realizat, Exile, sunt la început cu acest website. Lasă profesionalismul tău deoparte şi vorbeşte cu mine ca de la amator la amator (fie cum zici tu). Ţie? Baftă.
De ce te-ai atacat? Normal ca nu tine de mine, doar mi-am exprimat parerea (pentru ca tu practic asta ai cerut). Si , da, imi plac mai mult copertile cu texturi si un font , cum zici tu , dar nu inteleg ce relevanta are asta cu topicul tau.
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Nu m-am atacat, chiar ţi-am răspuns pe măsură (consider)
numa' o coperta care nu-mi place
E ochei! Dă-ţi cu părerea şi în legătură cu layout-ul... că tu eşti. Profesionist, le ai, le cunoşti. Iea! Chiar vreau să văd şi vorbe din partea unora ce au legătură cu ce zace aici. Mersi şi eu.
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

:lol: Daca-ti zic ca nici layoutul nu-mi place , zici ca-s bulangiu. :lol:
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

NU :) E ochei. Mersi, dar de ce nu argumentezi?
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

cristiane, coperta de acolo e la fel, o textura cu niste text si 2 sigle, ar fi ok daca ai mari sigla hhr si si ai scoate-o p'aia de la uzr...layout-ul e unul simplu si dragut...succesc in continuare cu designu' si nu lua in nume de rau ce a zis exile, e o parere o unui cunoscator dar sa nu uita ca e o parere personala ;)

PS: parerile nu se argumenteaza, se spun si atat!
cristian.hhr

Post by cristian.hhr »

Nu am luat nimic (şi nici nu o să iau) în nume de rău, dar doresc nişte informaţii, ceva mai detaliate, poate eu nu-mi dau seama cu ce greşesc, tocmai de aceea am şi postat aici, vreau nişte păreri, bune sau rele (nu asta contează), însă detaliate.

Gen, bă, nu-mi place punctu ăla, bg-ul ăla e de căcat, nu e clar, nu e în temă, fontu nu-i ok... etc.
d2ok wrote:cristiane, coperta de acolo e la fel, o textura cu niste text si 2 sigle
Are două texturi, text, sigla hhr în format eps + textură grunge în format vectorial. (excludem evident logo-urile CC şi UZR).
Mulţumesc.
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

si exile, si eu, si koma si toti facem la fel: 1-2-3-4 texturi sau alte chestii, conteaza insa cum le combini, cum pui textu si ce mai pui pe langa text si texturi, decupaje, poze, brushu-uri, etc, etc

eu ti-am zis parerea personala si in caz de vine unu si-ti zice pe un ton urat sa stii ca tot parere e si o iei cum vine... bafta cu designu si astept ceva frumos de la tine, si chiar vreau sa vad un complex de coperti(front, inlay, cd, inlet, back)

una peste alta, exile fii bun si ureaza-i bun venit printre noi!
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

... Bun venit printre noi.
Post Reply