site free download muzica hip-hop & reggae

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

claustn
tanar

site free download muzica hip-hop & reggae

Post by claustn »

http://www.old-school-rap.com
http://www.reggae-online.com

Si rog necunoscatorii care considera old school eminem si 50 cent etc...sa se abtina de la orice comentariu pentru cultura voastra generala stilul old school a aparut in anii 70 in Bronx in randul Afro-Americanilor , Jamaicanilor si latinilor,stilul original old school a murit in jurul 1980 odata cu iesirea numeroaselor trupe si artisti incepand stilul Gangsta Rap,underground etc.Acestea devenind ramuri ale Old School ,Old School Rap nu se caracterizeaza dupa ani ci dupa stil ,exista Old School Gangsta Rap , Old SChool Underground.Si probabil majoritatea ii cunoasteti pe cei mai buni artisti ai stilului gangsta si underground.Artisti ai caror albume sunt prezente pe site au contribuit foarte mult la initierea hip hopului international.Si vom pune pe site si albume dupa cereri.

P.S. nu o sa il inchida nimeni deoarece site-u este 100% legal.
claustn
tanar

Re: site free download muzica hip-hop & reggae

Post by claustn »

"The content of hip hop evolved as well. The early styles presented in the 1970s soon were replaced with metaphorical lyrics over complex, multi-layered instrumentals. Artists such as Melle Mel, Rakim, and KRS-One revolutionized hip hop by transforming it into a more mature art form. "The Message" (1982) by Grandmaster Flash and the Furious Five is widely considered the birth of "serious" rap."

Hip Hopul e o arta nu o joaca.
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

by catalingmn » Fri Jan 22, 2010 2:30 pm
2 site-uri noi :

http://www.old-school-rap.com
http://www.reggae-online.com

enjoy!

Nu va saturati a ?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

cunoscatorule!
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Unde s-ar ajunge fara perseverenta?
claustn
tanar

Post by claustn »

Boka nu ma dau cunoscator de nici un fel pur si simplu am raspuns unor posturi de pe alt thread ,si Eladio wutanghiddenmember pusesei pe celalt post intrebarea daca facem bani din asta.O sa iti raspund daca o sa facem e foarte bine nu ne-ar parea rau dar in primu rand site-urile sunt facute pentru a promova artisti si muzica lor,suntem fani ai genului si vrem pur si simplu sa promovam cultura hip-hop,care numai e ce a fost.Cum zice si Nas Hip-Hop is Dead,
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

taty,hip hopu e in continua schimbare,nu e mort,in plm,de aia nu prea il halesc eu pe nas si zic ca e frustrat...cat despre faza cu old school,gangsta si underground,prea le separi,+ca astea nu sunt niste stiluri,decat in capu unor mc de la noi care se cred ezoterici,si fanilor lor batuti in cap.cum comentezi asta:"we-re comming with that underground gangsta shit",spusa de un mc old school? :shock:
claustn
tanar

Post by claustn »

my friend hip-hopu e mort chiar e mort tu nu vezi ca in continu se scot albume care sunt dance in plm si nu vorbesc de romania lumea clasifica toti fraieri drept raperi n-dubz sunt raperi?nu sunt dar au fost clasificati drept unii dintre cei mai buni raperi cum plm,si old school gangsta si underground sunt stiluri de muzica nu imi vb de mc de la noi ca ma depaseste discutia ca nu sunt fan hip-hop romanesc.Rapu a iesit drept un stil de muzica in anii 80 sau creat stiluri noi de muzica altii au mers pe underground altii pe gangsta si asa mai departe,si replica aia daca nu ma insel e spusa de ice cube,si hip-hopu e in continua schimbare,dar nu poti spune ca ce se scoate acuma pe piata mai e hip-hop imi pare rau daca nu iti impartasesc ideeile fiecare are dreptu la parere de asta am si zis ca nu ma dau cunoscator dar nu imi poti spune ca hip hopu este sau va fi ce a fost odata.Dupa parerea ta e in schimbare dar dupa parerea mea (si nu cer nimanui sa imi impartaseasca parerile) drumu pe care o ia hip-hopu nu e unul asfaltat bine.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

hmm...revenim la conflictu dintre generatii...frate...fiecare asculta ce vrea,e muzica pt toate gusturile,se face muzica pt gusturi noi,care nu e pe gustu nostru,se formeaza gusturi noi....dar atata timp cat exista rap pe gusturile noastre(nou,vechi,nu conteaza),pe care noi il consideram de calitate,atunci hip hopu nu va muri niciodata...pt noi rapu isi pierde din substanta,dar pt altii castiga in muzicalitate...daca nu iti place ce iese acum,asculta din urma ce iti place,si nu te teme,nu te vei plictisi...aaa...si inca 2 sfaturi,daca-mi permiti:1:nu te mai uita pe tv,ca te tampeste,si 2:uite-te pe forumu asta,de exemplu,la sectiunea hh strain,nu se poate sa nu iti placa NIMIC din ce a iesit recent...si inca ceva,asta ca un ghid,asa :) citeste asta: http://www.fara-critica.com/forum/viewt ... f=21&t=156 , si asta: http://www.fara-critica.com/forum/viewt ... =21&t=1762 ....asta pt a-ti schimba perceptiile despre hh :lol: Pace!
claustn
tanar

Post by claustn »

ca sa incheiem conflictele pe aici fiecare sa asculte ce vrea site-ul e facut de promovare cui ii place sa asculte cui nu ii place sa nu asculte eu personal ascult genu ca imi place nu cer nimanui sa o faca daca nu vrea.dar putin respect pentru munca noastra nu sa ne criticati aiurea cum am patit pe alte posturi.Thanks have fun in continuare pe aici.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

astept un pm prin care sa imi explici cum e 100% legal sa downloadezi free de pe siteul tau.

Pana atunci ramane inchis.
Image
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

claustn wrote:ca sa incheiem conflictele pe aici fiecare sa asculte ce vrea site-ul e facut de promovare cui ii place sa asculte cui nu ii place sa nu asculte eu personal ascult genu ca imi place nu cer nimanui sa o faca daca nu vrea.dar putin respect pentru munca noastra nu sa ne criticati aiurea cum am patit pe alte posturi.Thanks have fun in continuare pe aici.
hai ca asta e buna.. tu ii promovezi pe nas,wu tang.west side connection,warren g,snoop dogg cu albume de prin 90 ? ..
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

pana la urma s-a rezolvat :D
claustn
tanar

Post by claustn »

asa se pare,si rog pe toti care vor sa ne ajute cu materiale sa punem sus sunt liberi sa o faca dati un pm thanks
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

claustn wrote:Si rog necunoscatorii care considera old school eminem si 50 cent etc...sa se abtina de la orice comentariu pentru cultura voastra generala stilul old school a aparut in anii 70 in Bronx in randul Afro-Americanilor , Jamaicanilor si latinilor,stilul original old school a murit in jurul 1980 odata cu iesirea numeroaselor trupe si artisti incepand stilul Gangsta Rap,underground etc.Acestea devenind ramuri ale Old School ,Old School Rap nu se caracterizeaza dupa ani ci dupa stil ,exista Old School Gangsta Rap , Old SChool Underground.Si probabil majoritatea ii cunoasteti pe cei mai buni artisti ai stilului gangsta si underground.Artisti ai caror albume sunt prezente pe site au contribuit foarte mult la initierea hip hopului international.Si vom pune pe site si albume dupa cereri.
OIC

btw claustin nu e nume rep
Image
Post Reply