01.Intro
02.The Scenic Route
03.Flashback To Stardom (Feat. Raheem DeVaughn)
04.Pops Said
05.Epiphany
06.Between Earth And Sky
07.Bubble
08.Square 1
09.Blue Ice
10.Walk In The Park
11.Aim High
12.Katana
13. One Shine
14.Outro
Moderators: .etalosed, greuceanu
n-am citit, dar sa mor daca am inteles ceva.makedoN wrote:am ascultat albumul... total diferit fata de ce a facut panacea pana acum.... zic eu ca merita o sansa..e chiar buna suna bine.... putin weird... dar ne-am obisnuit... mie-mi place si chiar am ezitat cateva zile pana sa-l downloadez credeam ca o sa fiu dezamagit dar.... a prins bine...imi place mult cum e imbinat albumul asta... are o continuitate asa ... nu-s doar niste piese bune puse laolalta... cacat bun
de la intro m-a atras... apoi The Scenic Route are acel soul feeling iar pe final revine acel intro ca un interludiu facand continuare cu piesa a 2 a... cu raheem... la care tempoul.... sincer prima oara m-am gandit la don omar(stiu
) dar... influentele soul acopera totul foarte foarte bine... sarim peste pops said care este o piesa buna putin cam weird... o diger si-acuma.... si dam peste... Epiphany... o piesa foarte foarte chill... ca apoi sa treaca la un DnB prin piesa Between Earth And Sky... clapele alea te innebunesc..
... restu continua foarte foarte frumos si chill pana la Walk In The Dark... unde Panacea te intampina cu o frumoasa nota de old-school... Aim High .... un hip hop-jazz la care ma asteptam sincer... Piesa Katana imi seamana cu ceva ce am auzit la Coolio ori pe primul ori pe al doilea album ...
da suna foarte bine
... in mare albumul este mai mult chill ... deci daca cauti ceva care sa-ti bump in boxe nu asculta asa ceva.
Pofta Buna