Panacea - The Scenic Route [2007]

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
Blanquito
eu sunt acela

Panacea - The Scenic Route [2007]

Post by Blanquito »

Image

01.Intro
02.The Scenic Route
03.Flashback To Stardom (Feat. Raheem DeVaughn)
04.Pops Said
05.Epiphany
06.Between Earth And Sky
07.Bubble
08.Square 1
09.Blue Ice
10.Walk In The Park
11.Aim High
12.Katana
13. One Shine
14.Outro
sunrah
.

Post by sunrah »

:arrow:
you just never know when you're living in a golden age.
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

adica ? :D
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

:lol:
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Am ascultat, nu'mi place.
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Blanquito wrote:adica ? :D
e de rau daca ai primit sageata :-s
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

:arrow: is bad .. pfffffff am fost insemnat
sunrah
.

Post by sunrah »

nu-mi place in general, n-am dld albumul asta si nici nu voi mai dld vreodata orice ar fi semnat panacea.

nu era spre tine diss-ul, Blanquito.
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Sun|Rah wrote:
nu era spre tine diss-ul, Blanquito.

stiu .. dar ziceam asa :wink:
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

am ascultat albumul... total diferit fata de ce a facut panacea pana acum.... zic eu ca merita o sansa..e chiar buna suna bine.... putin weird... dar ne-am obisnuit... mie-mi place si chiar am ezitat cateva zile pana sa-l downloadez credeam ca o sa fiu dezamagit dar.... a prins bine... :D imi place mult cum e imbinat albumul asta... are o continuitate asa ... nu-s doar niste piese bune puse laolalta... cacat bun :!:

de la intro m-a atras... apoi The Scenic Route are acel soul feeling iar pe final revine acel intro ca un interludiu facand continuare cu piesa a 2 a... cu raheem... la care tempoul.... sincer prima oara m-am gandit la don omar :lol: (stiu :lol: ) dar... influentele soul acopera totul foarte foarte bine... sarim peste pops said care este o piesa buna putin cam weird... o diger si-acuma.... si dam peste... Epiphany... o piesa foarte foarte chill... ca apoi sa treaca la un DnB prin piesa Between Earth And Sky... clapele alea te innebunesc.. :D ... restu continua foarte foarte frumos si chill pana la Walk In The Dark... unde Panacea te intampina cu o frumoasa nota de old-school... Aim High .... un hip hop-jazz la care ma asteptam sincer... Piesa Katana imi seamana cu ceva ce am auzit la Coolio ori pe primul ori pe al doilea album ... :? da suna foarte bine ;) ... in mare albumul este mai mult chill ... deci daca cauti ceva care sa-ti bump in boxe nu asculta asa ceva.

Pofta Buna :lol:
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

makedoN wrote:am ascultat albumul... total diferit fata de ce a facut panacea pana acum.... zic eu ca merita o sansa..e chiar buna suna bine.... putin weird... dar ne-am obisnuit... mie-mi place si chiar am ezitat cateva zile pana sa-l downloadez credeam ca o sa fiu dezamagit dar.... a prins bine... :D imi place mult cum e imbinat albumul asta... are o continuitate asa ... nu-s doar niste piese bune puse laolalta... cacat bun :!:

de la intro m-a atras... apoi The Scenic Route are acel soul feeling iar pe final revine acel intro ca un interludiu facand continuare cu piesa a 2 a... cu raheem... la care tempoul.... sincer prima oara m-am gandit la don omar :lol: (stiu :lol: ) dar... influentele soul acopera totul foarte foarte bine... sarim peste pops said care este o piesa buna putin cam weird... o diger si-acuma.... si dam peste... Epiphany... o piesa foarte foarte chill... ca apoi sa treaca la un DnB prin piesa Between Earth And Sky... clapele alea te innebunesc.. :D ... restu continua foarte foarte frumos si chill pana la Walk In The Dark... unde Panacea te intampina cu o frumoasa nota de old-school... Aim High .... un hip hop-jazz la care ma asteptam sincer... Piesa Katana imi seamana cu ceva ce am auzit la Coolio ori pe primul ori pe al doilea album ... :? da suna foarte bine ;) ... in mare albumul este mai mult chill ... deci daca cauti ceva care sa-ti bump in boxe nu asculta asa ceva.

Pofta Buna :lol:
n-am citit, dar sa mor daca am inteles ceva.
Post Reply