iar restul, din ce vad pe aici e mancat de cur si nu o spun pentru ca ma cunosc cu omu' Tonik, ci pentru ca ii port respect pentru ceea ce a facut si inca mai face iar in antiteza, unii de pe aici, ale caror comentarii sunt de tot cacatu'...cu toate ca inteleg notiunea de forum sau, altfel spus, "ars aiurea". Critica e una, halitu' de cur alta iar unii doar cu asta se ocupa. In rest, o idee de reply la alea de mai sus ar fi... BULLSHIT!
p.s. parerea mea e ca acest clip nu a fost facut sa fie nici laudat, nici criticat, a fost facut pentru promovare. Se ia asa cum e, fara garantie si fara despagubiri in cazul in care nu satisface lumea, cum suna disclaimer-ul ala...
Last edited by Shutz on Mon May 12, 2008 7:56 pm, edited 1 time in total.
pe mine nu ma incanta versurile, instrumentalul, scratch-urile si nici ideea videoclipului care e fumata.
veniti cu ceva nou, proaspat, frumos mirositor si care sa ne rupa capetele-n paispe daca vreti sa spuneti ceva. daca vii cu acelasi cacat si cu videoclip care nu iese din tipar, esti la acelasi nivel ca toti, (edit) in cazul asta mult sub.
Last edited by cafteala on Mon May 12, 2008 9:31 pm, edited 1 time in total.
Frate ideea e urmatoarea.. nustiu de ce cautati subiecte originale .conteaza modul in care abordezi subiectu (in cazu asta e aboradt prost) .Daca stai bine si te gandesti piesa Morometii - Romania,trezeste-te .. cu Nimeni Altu - Fii ai bravilor soldati,au aceeasi tema doar ca abordarea fiecare pe stilu lui ,daca intelegi ce vreau sa zic,conteaza cum abordezi subiectu nu neaparat ca subiectu nu e original.
OnTopic : piesa slabutza,versuri slabute,cainele imi place stilu lui (imbunatates-te piesa) ,clip ok . oricum bafta tonik!
slabutz...nu mi se pare cine stie ce nici piesa si nici clipul...nu ma incanta cu nimic...
tonik plm...nimic senzational....tipa...a zis cineva mai sus k e prietena lui...nah...nici nu mai trebuie sa cautzi raspuns la "ce cauta tipa in clipul asta?"...dj`ul...e si el mic...
iar in autobuzul ala....inafara de bambi aceea cu lollypop in guritza ...atmosfera e cam de inmormantare ashea...trebuia mai multa agitatzie...mai un decolteu...mai un funduletz ceva....dadea mai bine...parerea mea...)
iar restul, din ce vad pe aici e mancat de cur si nu o spun pentru ca ma cunosc cu omu' Tonik, ci pentru ca ii port respect pentru ceea ce a facut si inca mai face iar in antiteza, unii de pe aici, ale caror comentarii sunt de tot cacatu'...cu toate ca inteleg notiunea de forum sau, altfel spus, "ars aiurea". Critica e una, halitu' de cur alta iar unii doar cu asta se ocupa. In rest, o idee de reply la alea de mai sus ar fi... BULLSHIT!
p.s. parerea mea e ca acest clip nu a fost facut sa fie nici laudat, nici criticat, a fost facut pentru promovare. Se ia asa cum e, fara garantie si fara despagubiri in cazul in care nu satisface lumea, cum suna disclaimer-ul ala...
aaa...bine ai venit pe forumu hades...
clipu e frumos,k-trina...chiar nu stiu ce are lumea cu ea...am ascultat mai multe piese de la ea si e mai buna decat unele "artiste" de pe la noi,chiar si pe refrenu asta,un singur lucru ma deranjaza:aye-urile alea...poate le haleam daca piesa era scoasa prin 97-98...pai si ce,numai capsunarii sunt plecati din tara?
p.s:luati lectii in a va imbraca de la tonik