Tonik Obiektiv, Cainele, K-trina & Power pe Vinil [Clip]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

bogdantem wrote:Clipul este tare.
iar restul, din ce vad pe aici e mancat de cur si nu o spun pentru ca ma cunosc cu omu' Tonik, ci pentru ca ii port respect pentru ceea ce a facut si inca mai face iar in antiteza, unii de pe aici, ale caror comentarii sunt de tot cacatu'...cu toate ca inteleg notiunea de forum sau, altfel spus, "ars aiurea". Critica e una, halitu' de cur alta iar unii doar cu asta se ocupa. In rest, o idee de reply la alea de mai sus ar fi... BULLSHIT!

p.s. parerea mea e ca acest clip nu a fost facut sa fie nici laudat, nici criticat, a fost facut pentru promovare. Se ia asa cum e, fara garantie si fara despagubiri in cazul in care nu satisface lumea, cum suna disclaimer-ul ala...
Last edited by Shutz on Mon May 12, 2008 7:56 pm, edited 1 time in total.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

pe mine nu ma incanta versurile, instrumentalul, scratch-urile si nici ideea videoclipului care e fumata.
veniti cu ceva nou, proaspat, frumos mirositor si care sa ne rupa capetele-n paispe daca vreti sa spuneti ceva. daca vii cu acelasi cacat si cu videoclip care nu iese din tipar, esti la acelasi nivel ca toti, (edit) in cazul asta mult sub.
Last edited by cafteala on Mon May 12, 2008 9:31 pm, edited 1 time in total.
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

nu ma incanta cu nimic
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

rapthor a scris
da'si subiectu'e "foarte original"
Frate ideea e urmatoarea.. nustiu de ce cautati subiecte originale .conteaza modul in care abordezi subiectu (in cazu asta e aboradt prost) .Daca stai bine si te gandesti piesa Morometii - Romania,trezeste-te .. cu Nimeni Altu - Fii ai bravilor soldati,au aceeasi tema doar ca abordarea fiecare pe stilu lui ,daca intelegi ce vreau sa zic,conteaza cum abordezi subiectu nu neaparat ca subiectu nu e original.

OnTopic : piesa slabutza,versuri slabute,cainele imi place stilu lui (imbunatates-te piesa) ,clip ok . oricum bafta tonik!
KwR
piesa gen

Post by KwR »

imbunatateste [legat]
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
K-pleaH
un domn / doamna

Post by K-pleaH »

slabutz...nu mi se pare cine stie ce nici piesa si nici clipul...nu ma incanta cu nimic...

tonik plm...nimic senzational....tipa...a zis cineva mai sus k e prietena lui...nah...nici nu mai trebuie sa cautzi raspuns la "ce cauta tipa in clipul asta?"...dj`ul...e si el mic...

iar in autobuzul ala....inafara de bambi aceea cu lollypop in guritza ...atmosfera e cam de inmormantare ashea...trebuia mai multa agitatzie...mai un decolteu...mai un funduletz ceva....dadea mai bine...parerea mea...:))
dead man walkin`...
KwR
piesa gen

Post by KwR »

ati vazut-o pe sandra? :lol:
Last edited by KwR on Tue May 13, 2008 5:38 pm, edited 2 times in total.
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
Miricu
fratele meu tu esti baiat

Post by Miricu »

Ati vazut ca nenea ala cu sapca neagra si-a uitat abtibildurile pe cozoroc? =))
.etalosed
agent orange

Post by .etalosed »

nu-mi place
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Shutz wrote:
bogdantem wrote:Clipul este tare.
iar restul, din ce vad pe aici e mancat de cur si nu o spun pentru ca ma cunosc cu omu' Tonik, ci pentru ca ii port respect pentru ceea ce a facut si inca mai face iar in antiteza, unii de pe aici, ale caror comentarii sunt de tot cacatu'...cu toate ca inteleg notiunea de forum sau, altfel spus, "ars aiurea". Critica e una, halitu' de cur alta iar unii doar cu asta se ocupa. In rest, o idee de reply la alea de mai sus ar fi... BULLSHIT!

p.s. parerea mea e ca acest clip nu a fost facut sa fie nici laudat, nici criticat, a fost facut pentru promovare. Se ia asa cum e, fara garantie si fara despagubiri in cazul in care nu satisface lumea, cum suna disclaimer-ul ala...
aaa...bine ai venit pe forumu hades...
clipu e frumos,k-trina...chiar nu stiu ce are lumea cu ea...am ascultat mai multe piese de la ea si e mai buna decat unele "artiste" de pe la noi,chiar si pe refrenu asta,un singur lucru ma deranjaza:aye-urile alea...poate le haleam daca piesa era scoasa prin 97-98...pai si ce,numai capsunarii sunt plecati din tara?
p.s:luati lectii in a va imbraca de la tonik :wink:
wOlf_
un domn / doamna

Post by wOlf_ »

al 2-lea mc imi place...
restu :|
ha?

http://www.myspace.com/wolfmyspace
http://bloguluwolf.wordpress.com
DiNO
Moderatorul Celebru

Re: Tonik Obiektiv, Cainele, K-trina & Power pe Vinil [C

Post by DiNO »

dan xan yan wrote:Tonik Obiektiv cu Cainele a.k.a Soldat, K-trina & Power pe Vinil (Ilogic) - Intotdeauna acasa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LGGM2_vEeN8[/youtube]
apropo de aye-urile alea:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kxt3Ydt3oyA&feature=related[/youtube]
Joint, Fonic Records, Ploiesti. :lol:
Image
Dementu`

Post by Dementu` »

imi place calitatea clipului. piesa merge.

ce aveti ma cu aia plecati din tara?
Am făcut pereţii varză şi-i martor un marker.
http://www.soundcloud.com/dementu
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Jenant. Imi vreau inapoi cele 3 minute pierdute.
MaTr3o

Post by MaTr3o »

mai are cineva ceva material de la cainele soldat?
Post Reply