Omy

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

da, ai inteles... aia am vrut sa spun. Faceti voi muzica..
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

n-ai ma nici tu habar de nimic in plm...linisteste-te ca doua synthuri de cacat in fl nu fac din tine vreo baza...nici tu nici dreaq de pe forumu pizdii plin de experti.sunteti pielea pulii , copii frustrati care cred ca cu o singura piesa sunt rapperi.ca sa fiti tari mai deschideti o data subiectu under vs mainstream sau nas vs the game sau mallone la munte si la mare sau mai dativan plm cu criteriile voastre de clasificare
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

Stefan P wrote:n-ai ma nici tu habar de nimic in plm...linisteste-te ca doua synthuri de c**** in fl nu fac din tine vreo baza...nici tu nici dreaq de pe forumu pizdii plin de experti.sunteti pielea pulii , copii frustrati care cred ca cu o singura piesa sunt rapperi.ca sa fiti tari mai deschideti o data subiectu under vs mainstream sau nas vs the game sau mallone la munte si la mare sau mai dativan plm cu criteriile voastre de clasificare

si asta e adevarat ( da totusi mallone la munte si la mare parca e BD in actiune =)) )
lipsa
Post Reply