Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
Oridnea e urmatoarea: Liry, Rappa, Gani , Leasatzele wrote:care e liry si care e gani? ca eu am auzit doar o singura voce
Daca ma insel corectati-ma
(Posibil sa ii fi incurcat pe baieti )
Si totusi continua sa manance cacat...DiNO wrote: 115kg in viu.

DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Deocamdata nu. O sa uploadez pe myspace mai pe seara.Hazard wrote:Pe myspace sau pe youtube nu se poate asculta?
Exact asta e ordinea.Alexsay wrote:Oridnea e urmatoarea: Liry, Rappa, Gani , Leasatzele wrote:care e liry si care e gani? ca eu am auzit doar o singura voce
Daca ma insel corectati-ma
(Posibil sa ii fi incurcat pe baieti )
Stiam ca rup dinainte de-a face piesa cu eleClue wrote:Plm ce lucru tare ati facut ca ati pus piesa asta la download. Ne-ati aratat ca fetele astea doua rup si cam atat...

nea Caisa, in primul rand iti multumim pentru mesaj. Nu intentionam sa vindem mai multe albume prin pagini de topic, ci printr-un material de calitate, menit sa fie mai bun decat ceea ce-am scos pana acum. Cu alte cuvinte, matematic vorbind, trebuie sa fie cam asa "Contradictoriu" = 2 X ("Servicii de consultanta" + "Ingeri cu coarne"). Si asa va fi!!!
In afara de asta, albumul va fi vandut in premiera pentru Romania, pe USB Flash Drive sub pretul pietei (in ceea ce priveste Flash Drive-ul) asa ca targetul nostru este ceva mai larg, deci cu parere de bine va spun ca ni se falfaie intr-o foarte mare masura de parerile unora dintre voi in ceea ce priveste strategia noastra.
ps: meggadon, bem o bere duminica in suburbia?
ps2: koma, daca vezi pe-aici, cu ce-am gresit acolo de mi-ai dat avert?, ca nu prea inteleg si vreau sa respect regulamentul:

In afara de asta, albumul va fi vandut in premiera pentru Romania, pe USB Flash Drive sub pretul pietei (in ceea ce priveste Flash Drive-ul) asa ca targetul nostru este ceva mai larg, deci cu parere de bine va spun ca ni se falfaie intr-o foarte mare masura de parerile unora dintre voi in ceea ce priveste strategia noastra.
ps: meggadon, bem o bere duminica in suburbia?
ps2: koma, daca vezi pe-aici, cu ce-am gresit acolo de mi-ai dat avert?, ca nu prea inteleg si vreau sa respect regulamentul:
koma wrote:avert Leasa pentru...asta....

Daca treaba asta cu flash drive-ul e adevarata si nu faci caterinca, sunt chiar curios cum o sa reusesti sa iti maresti targetul, ca e cam greu in ziua de azi sa iti promovezi materialul pentru un public mai larg, avand in vedere ca in ziua de azi se vorbeste de hip-hop numai pe bloguri si site-uri de specialitate.
Oricum, bafta. Sper sa reusesti sa depasesti nivelul calitativ al piesei promo si sa ajungi iar la nivelul atins de "Diferente".
Oricum, bafta. Sper sa reusesti sa depasesti nivelul calitativ al piesei promo si sa ajungi iar la nivelul atins de "Diferente".
Nu am cum sa ajung la nivelul atins de "Diferente"... Pur si simplu nu am cum... Chiar discutam cu niste prieteni... "Diferente" e ceva ce nu are cum sa fie depasit, nici ca piesa, nici ca sentimente, nici ca nimic... Cel putin, nu de mine. Pot prosti pe oricine, toti putem sa prostim pe oricine, in afara de noi insine... Iar eu o spun si-n fata voastra si in oglinda: Ceva mai bun decat "Diferente" nu am cum sa scot. Cel putin, nu momentan.nea Caisa wrote:Daca treaba asta cu flash drive-ul e adevarata si nu faci caterinca, sunt chiar curios cum o sa reusesti sa iti maresti targetul, ca e cam greu in ziua de azi sa iti promovezi materialul pentru un public mai larg, avand in vedere ca in ziua de azi se vorbeste de hip-hop numai pe bloguri si site-uri de specialitate.
Trecand la partea a 2-a cu flash drive-ul, nu fac caterinca... Am foarte multe relatii la fabrici din china... ma rog asta nu intereseaza pe nimeni... la target ajung prin ceva ce se simplifica la cunoasterea in totalitate a legii 365/2002. Am studiat legea mai mult decat studiaza unii forumurile sau cursurile care li se da la facultate si am ajuns, prin munca, sa detin o baza de date opt-in de aproximativ 1 milion de adrese de email, astfel incat in momentul in care le vom oferi spre vanzare, vom avea ceva in plus fata de un produs sub pretul pietei. Initial, inspirat fiind dupa o idee pe care nu am avut-o eu, vroiam sa scoatem 20.000 de cd-uri pe care sa le dam gratuit, iar banii sa ni-i luam din spatiul de reclama de pe coperti. Nu s-a putut asta si prefer sa tin pentru mine de ce.
PS: Bianca, iti multumesc pentru sinceritate... dar vezi tu, nu ma jignesti pe mine... pentru ca eu stiu ca esti exact genul de femeie galeata care-i reproseaza barbatului ca are pula mica si n-o satisface... le jignesti pe fete... pentru ca ele sunt super tari in general si Liry si Gani si K-rina (fetele cu care am colaborat pana acum) sunt tari ele in general, ca femei, ca oameni, ca rapperitze, nu au nevoie de un featuring cu mine ca sa fie asa!!! Te pup si-ti urez pace-n suflet.
piesa e buna...fetele o dau foarte tare. Si leasa si rappa sunt ok dar s-ar fi putut si mai bine. e foarte bine sa fii si afacerist si artist...daca esti artist si doar atat nu prea vad din ce ai putea trai. Romania nu e o tara in care sa fii doar artist si sa duci o viata comoda.
FOUS TA CAGOULE!!!