Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Hazard
fratele meu tu esti baiat

Post by Hazard »

Pe myspace sau pe youtube nu se poate asculta?
nu mai am semnatura
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Ma e destul de draguta piesa. :P

Mi-au placut fetele au dat misto , rappa slab iar leasa e ockey ( mi-a placut versul cu Rosu-albastru :) )
tzele

Post by tzele »

care e liry si care e gani? ca eu am auzit doar o singura voce
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

căcat
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
Alexsay

Post by Alexsay »

tzele wrote:care e liry si care e gani? ca eu am auzit doar o singura voce
Oridnea e urmatoarea: Liry, Rappa, Gani , Leasa
Daca ma insel corectati-ma
(Posibil sa ii fi incurcat pe baieti )
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

Plm ce lucru tare ati facut ca ati pus piesa asta la download. Ne-ati aratat ca fetele astea doua rup si cam atat...
Leasa

Post by Leasa »

Hazard wrote:Pe myspace sau pe youtube nu se poate asculta?
Deocamdata nu. O sa uploadez pe myspace mai pe seara.
Alexsay wrote:
tzele wrote:care e liry si care e gani? ca eu am auzit doar o singura voce
Oridnea e urmatoarea: Liry, Rappa, Gani , Leasa
Daca ma insel corectati-ma
(Posibil sa ii fi incurcat pe baieti )
Exact asta e ordinea.

Clue wrote:Plm ce lucru tare ati facut ca ati pus piesa asta la download. Ne-ati aratat ca fetele astea doua rup si cam atat...
Stiam ca rup dinainte de-a face piesa cu ele ;) Multumim pentru parere si te salutam cu deosebita simpatie, respect si admiratie.
Leasa

Post by Leasa »

nea Caisa, in primul rand iti multumim pentru mesaj. Nu intentionam sa vindem mai multe albume prin pagini de topic, ci printr-un material de calitate, menit sa fie mai bun decat ceea ce-am scos pana acum. Cu alte cuvinte, matematic vorbind, trebuie sa fie cam asa "Contradictoriu" = 2 X ("Servicii de consultanta" + "Ingeri cu coarne"). Si asa va fi!!!
In afara de asta, albumul va fi vandut in premiera pentru Romania, pe USB Flash Drive sub pretul pietei (in ceea ce priveste Flash Drive-ul) asa ca targetul nostru este ceva mai larg, deci cu parere de bine va spun ca ni se falfaie intr-o foarte mare masura de parerile unora dintre voi in ceea ce priveste strategia noastra.

ps: meggadon, bem o bere duminica in suburbia?
ps2: koma, daca vezi pe-aici, cu ce-am gresit acolo de mi-ai dat avert?, ca nu prea inteleg si vreau sa respect regulamentul:
koma wrote:avert Leasa pentru...asta....
:lol: :lol: :lol:
bachus'
dimineata verific forumu

Post by bachus' »

caterinca piesa. e ok.
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
Bianca
membra KST

Post by Bianca »

avert leasa pt asta - canti prost. le avantajeaza pe fete colaborarea cu tine oricum.. gen rup gagicile pe piesele cu leasa :)). nu e hatereala, doar o parere persoanala
succes in continuare
Image
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

Daca treaba asta cu flash drive-ul e adevarata si nu faci caterinca, sunt chiar curios cum o sa reusesti sa iti maresti targetul, ca e cam greu in ziua de azi sa iti promovezi materialul pentru un public mai larg, avand in vedere ca in ziua de azi se vorbeste de hip-hop numai pe bloguri si site-uri de specialitate.
Oricum, bafta. Sper sa reusesti sa depasesti nivelul calitativ al piesei promo si sa ajungi iar la nivelul atins de "Diferente".
Leasa

Post by Leasa »

nea Caisa wrote:Daca treaba asta cu flash drive-ul e adevarata si nu faci caterinca, sunt chiar curios cum o sa reusesti sa iti maresti targetul, ca e cam greu in ziua de azi sa iti promovezi materialul pentru un public mai larg, avand in vedere ca in ziua de azi se vorbeste de hip-hop numai pe bloguri si site-uri de specialitate.
Oricum, bafta. Sper sa reusesti sa depasesti nivelul calitativ al piesei promo si sa ajungi iar la nivelul atins de "Diferente".
Nu am cum sa ajung la nivelul atins de "Diferente"... Pur si simplu nu am cum... Chiar discutam cu niste prieteni... "Diferente" e ceva ce nu are cum sa fie depasit, nici ca piesa, nici ca sentimente, nici ca nimic... Cel putin, nu de mine. Pot prosti pe oricine, toti putem sa prostim pe oricine, in afara de noi insine... Iar eu o spun si-n fata voastra si in oglinda: Ceva mai bun decat "Diferente" nu am cum sa scot. Cel putin, nu momentan.
Trecand la partea a 2-a cu flash drive-ul, nu fac caterinca... Am foarte multe relatii la fabrici din china... ma rog asta nu intereseaza pe nimeni... la target ajung prin ceva ce se simplifica la cunoasterea in totalitate a legii 365/2002. Am studiat legea mai mult decat studiaza unii forumurile sau cursurile care li se da la facultate si am ajuns, prin munca, sa detin o baza de date opt-in de aproximativ 1 milion de adrese de email, astfel incat in momentul in care le vom oferi spre vanzare, vom avea ceva in plus fata de un produs sub pretul pietei. Initial, inspirat fiind dupa o idee pe care nu am avut-o eu, vroiam sa scoatem 20.000 de cd-uri pe care sa le dam gratuit, iar banii sa ni-i luam din spatiul de reclama de pe coperti. Nu s-a putut asta si prefer sa tin pentru mine de ce.

PS: Bianca, iti multumesc pentru sinceritate... dar vezi tu, nu ma jignesti pe mine... pentru ca eu stiu ca esti exact genul de femeie galeata care-i reproseaza barbatului ca are pula mica si n-o satisface... le jignesti pe fete... pentru ca ele sunt super tari in general si Liry si Gani si K-rina (fetele cu care am colaborat pana acum) sunt tari ele in general, ca femei, ca oameni, ca rapperitze, nu au nevoie de un featuring cu mine ca sa fie asa!!! Te pup si-ti urez pace-n suflet.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

Bun si care e faza cu baza de date, vrei sa trimiti spamuri cu albumul tau sau am inteles eu gresit? :|
Hazard

Post by Hazard »

Dar tu esti afacerist sau artist? Nu poti sa vinzi direct flashurile mai ieftin? Pula mea, e bine ca esti constient ca nu ti se vinde muzica ;)
nu mai am semnatura
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

piesa e buna...fetele o dau foarte tare. Si leasa si rappa sunt ok dar s-ar fi putut si mai bine. e foarte bine sa fii si afacerist si artist...daca esti artist si doar atat nu prea vad din ce ai putea trai. Romania nu e o tara in care sa fii doar artist si sa duci o viata comoda.
FOUS TA CAGOULE!!!
Post Reply