sefii de departament au sistem logitech 2.1 la birouOricum,voi astia care munciti serios 8 ore / zi,cata muzica pe zi mai ascultati ? Foarte multa ? Nu prea cred.

Moderators: .etalosed, greuceanu
adapter wrote:sefii de departament au sistem logitech 2.1 la birouOricum,voi astia care munciti serios 8 ore / zi,cata muzica pe zi mai ascultati ? Foarte multa ? Nu prea cred.)
gresit si asta. voi chiar nu va dati seama cum va contraziceti la fiecare fraza? wtf is wrong with you people. check my sig.Mallone wrote:cine nu intelege ca absolut orice gen de muzica are o perioada primordiala,o perioada de apogeu si o perioada de declin lent e un mare dobitoc.
In anii '80,hip-hopul abia prindea radacini si se forma. In anii '90,hip-hopul a luat o forma si s-a desavarsit. Fie ca recunoasteti sau nu,nostalgici sau nu,frustrati sau nu,asta cu adevarat a fost perioada de apogeu a hip-hopului pe plan mondial.
yep, de acord.Ken wrote:riccarda, iti raspund pe rand. n-as putea sa iti enumar 10 albume acum pt ca ar trebui sa stau sa ma gandesc minute-n sir si sincer n-am niciun chef, daca ma intrebi nu mai stiu sa-ti zic nici ce ascultam acum o luna fara sa ma uit pe last.fm, dar te asigur ca am bagat cel putin 15-20 pe an, chiar daca unele un singur spin, si asta e mult pt mine in conditiile in care nu ascult exclusiv hiphop, si cam 50% din muzica o ascult in masina sau pe strada, tryin' to stay alive :p blackout nu l-am ascultat cand a iesit fiindca nu era net pe atunci,l-am ascultat ani mai tarziu. daca ma trezesti noaptea din somn si ma pui sa-ti zic 3 titluri de piese iti zic cereal killer si adorm la loc, si asta nu fiindca nu e bun, ci fiindca nu e chiar atat de bun incat sa-l fi ascultat la greu. sunt foarte tentat sa-ti dau dreptate cu europenii care distrug hiphopul dar cand ascult 60hz al lui Shocca, iesit in 2004, si alt rap italian, nu prea am cum. plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state. si daca mai zic o data asta imi vine rau: n-am pretentia sa se rezume la anii 90 rapul! doar sa vina cu ceva care sa ma surprinda in mod placut si cu gust care dureaza foarte mult, ca orbitul (n-am apucat ieri, dar acuma dau jos blu&exile)
cat despre talib kweli, ori nu mi-ai citit cu atentie postul, ori ai ignorat complet parti din el. genul ala de rap, pe care il fac si aesop rock, si atmosphere, etc etc, e targetat pe audienta suburbana predominant alba, care e obisnuita sa asculte muzica alternativa; chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat. da' mai citeste o data ce am scris acolo cu atentie ca mi-e lene sa ma repet
pai pentru ca doar asta mai e singura lor sursa de venit, din concertele in tarile pe unde n-au fost pana acum sau au fost de prea putine ori. baga un "duh duh duh, duh duh duh, let the boys be boys", "un shut'em down" si toata lumea e fericita.Ken wrote:plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state
aceleasi pareri proaste, preconceputeKen wrote:chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.
1000? make that 500 max. (dar diferenta e ca el asa a fost gandit, ca un concert de 500 de oameni, deci no harm done)sunrah wrote:chiar si cu cele 1000 de persoane care au fost la premier recent.
eu as fi zis din cauza kitchului care sufoca industria pe acolo. un shut'em down live ar fi probabil cam cat au scos rhymesayers de cand exista...dar asta e doar o parere extrem de personalaKoma wrote:pai pentru ca doar asta mai e singura lor sursa de venit, din concertele in tarile pe unde n-au fost pana acum sau au fost de prea putine ori. baga un "duh duh duh, duh duh duh, let the boys be boys", "un shut'em down" si toata lumea e fericita.Ken wrote:plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state
ok, facts then.Koma wrote:aceleasi pareri proaste, preconceputeKen wrote:chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.
awaky wrote:SchoollyD wrote:cat de adevaratKen wrote:emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.