90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Oricum,voi astia care munciti serios 8 ore / zi,cata muzica pe zi mai ascultati ? Foarte multa ? Nu prea cred.
sefii de departament au sistem logitech 2.1 la birou :))
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

adapter wrote:
Oricum,voi astia care munciti serios 8 ore / zi,cata muzica pe zi mai ascultati ? Foarte multa ? Nu prea cred.
sefii de departament au sistem logitech 2.1 la birou :))

+ arata-mi unu care sta la birou si nu asculta muzica in timp ce munceste!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

si daca nu mai suporti tu ce? stai cu prietenu tau cedric la o bere si lasa forumistii sa fie forumisti
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

glume a la forum hades :arrow:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

riccarda, iti raspund pe rand. n-as putea sa iti enumar 10 albume acum pt ca ar trebui sa stau sa ma gandesc minute-n sir si sincer n-am niciun chef, daca ma intrebi nu mai stiu sa-ti zic nici ce ascultam acum o luna fara sa ma uit pe last.fm, dar te asigur ca am bagat cel putin 15-20 pe an, chiar daca unele un singur spin, si asta e mult pt mine in conditiile in care nu ascult exclusiv hiphop, si cam 50% din muzica o ascult in masina sau pe strada, tryin' to stay alive :p blackout nu l-am ascultat cand a iesit fiindca nu era net pe atunci,l-am ascultat ani mai tarziu. daca ma trezesti noaptea din somn si ma pui sa-ti zic 3 titluri de piese iti zic cereal killer si adorm la loc, si asta nu fiindca nu e bun, ci fiindca nu e chiar atat de bun incat sa-l fi ascultat la greu. sunt foarte tentat sa-ti dau dreptate cu europenii care distrug hiphopul dar cand ascult 60hz al lui Shocca, iesit in 2004, si alt rap italian, nu prea am cum. plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state. si daca mai zic o data asta imi vine rau: n-am pretentia sa se rezume la anii 90 rapul! doar sa vina cu ceva care sa ma surprinda in mod placut si cu gust care dureaza foarte mult, ca orbitul (n-am apucat ieri, dar acuma dau jos blu&exile :) )

cat despre talib kweli, ori nu mi-ai citit cu atentie postul, ori ai ignorat complet parti din el. genul ala de rap, pe care il fac si aesop rock, si atmosphere, etc etc, e targetat pe audienta suburbana predominant alba, care e obisnuita sa asculte muzica alternativa; chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat. da' mai citeste o data ce am scris acolo cu atentie ca mi-e lene sa ma repet
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
sunrah
.

Post by sunrah »

Mallone wrote:cine nu intelege ca absolut orice gen de muzica are o perioada primordiala,o perioada de apogeu si o perioada de declin lent e un mare dobitoc.
In anii '80,hip-hopul abia prindea radacini si se forma. In anii '90,hip-hopul a luat o forma si s-a desavarsit. Fie ca recunoasteti sau nu,nostalgici sau nu,frustrati sau nu,asta cu adevarat a fost perioada de apogeu a hip-hopului pe plan mondial.
gresit si asta. voi chiar nu va dati seama cum va contraziceti la fiecare fraza? wtf is wrong with you people. check my sig.
you just never know when you're living in a golden age.
unu'
spre 5000 de posturi, e ok

Post by unu' »

here we go again ..vb lu Suzy e fun p'aici ..
Siempre Fidelis
sunrah
.

Post by sunrah »

Ken wrote:riccarda, iti raspund pe rand. n-as putea sa iti enumar 10 albume acum pt ca ar trebui sa stau sa ma gandesc minute-n sir si sincer n-am niciun chef, daca ma intrebi nu mai stiu sa-ti zic nici ce ascultam acum o luna fara sa ma uit pe last.fm, dar te asigur ca am bagat cel putin 15-20 pe an, chiar daca unele un singur spin, si asta e mult pt mine in conditiile in care nu ascult exclusiv hiphop, si cam 50% din muzica o ascult in masina sau pe strada, tryin' to stay alive :p blackout nu l-am ascultat cand a iesit fiindca nu era net pe atunci,l-am ascultat ani mai tarziu. daca ma trezesti noaptea din somn si ma pui sa-ti zic 3 titluri de piese iti zic cereal killer si adorm la loc, si asta nu fiindca nu e bun, ci fiindca nu e chiar atat de bun incat sa-l fi ascultat la greu. sunt foarte tentat sa-ti dau dreptate cu europenii care distrug hiphopul dar cand ascult 60hz al lui Shocca, iesit in 2004, si alt rap italian, nu prea am cum. plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state. si daca mai zic o data asta imi vine rau: n-am pretentia sa se rezume la anii 90 rapul! doar sa vina cu ceva care sa ma surprinda in mod placut si cu gust care dureaza foarte mult, ca orbitul (n-am apucat ieri, dar acuma dau jos blu&exile :) )

cat despre talib kweli, ori nu mi-ai citit cu atentie postul, ori ai ignorat complet parti din el. genul ala de rap, pe care il fac si aesop rock, si atmosphere, etc etc, e targetat pe audienta suburbana predominant alba, care e obisnuita sa asculte muzica alternativa; chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat. da' mai citeste o data ce am scris acolo cu atentie ca mi-e lene sa ma repet
yep, de acord.

mai putin cu ce spune sticky, hip hop-ul e MIMAT in europa, unde se cam asfixiaza - chiar si cu cele 1000 de persoane care au fost la premier recent.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Ken wrote:plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state
pai pentru ca doar asta mai e singura lor sursa de venit, din concertele in tarile pe unde n-au fost pana acum sau au fost de prea putine ori. baga un "duh duh duh, duh duh duh, let the boys be boys", "un shut'em down" si toata lumea e fericita.
Ken wrote:chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.
aceleasi pareri proaste, preconcepute :)
sunrah wrote:chiar si cu cele 1000 de persoane care au fost la premier recent.
1000? make that 500 max. (dar diferenta e ca el asa a fost gandit, ca un concert de 500 de oameni, deci no harm done)
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Koma wrote:
Ken wrote:plus ca, zicea si sticky intr-un interviu, golden age hiphop traieste mult mai mult in europa decat in state
pai pentru ca doar asta mai e singura lor sursa de venit, din concertele in tarile pe unde n-au fost pana acum sau au fost de prea putine ori. baga un "duh duh duh, duh duh duh, let the boys be boys", "un shut'em down" si toata lumea e fericita.
eu as fi zis din cauza kitchului care sufoca industria pe acolo. un shut'em down live ar fi probabil cam cat au scos rhymesayers de cand exista...dar asta e doar o parere extrem de personala ;)
Koma wrote:
Ken wrote:chestia asta se vede foarte tare la noi, la emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.
aceleasi pareri proaste, preconcepute :)
ok, facts then.

am luat cei 6 top listeners din last.fmul veritasaga:

http://www.last.fm/user/IluziiDiverse

http://www.last.fm/user/VampiricInstinc

http://www.last.fm/user/Ladyshout

http://www.last.fm/user/MiSeRupe

http://www.last.fm/user/ionut007

http://www.last.fm/user/alexctc

No further questions, your honor. :lol:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

Ken wrote:emo kids care in folderul hiphop au veritasaga si cam atat.
cat de adevarat :bow:
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

SchoollyD wrote:
Image
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

awaky wrote:
SchoollyD wrote:
Image
:lol: pai da ma are mare dreptate,cunosc multe cazuri...in fine cutt this shit

hai cu lacatu' pe topique
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

@ ken

asa, si de ce ii etichetezi ca-s emokids?

printre top artists ai lor mai vad (aleator) ac/dc, dj vadim, patrice, beyonce (aha!) , iron maiden, guano apes, c.t.c., parazitii, eminem, apathy, him, vama veche (aha! again)

e clar ca pe tine te streseaza diversitatea muzicala, si nu atat muzica cat ascultatorii ei care nu sunt hardcooooore

stai prea mult pe internet, mai iesi din casa. :)

le: ba, postati prea repede pe topicu asta.
Last edited by Koma on Tue May 12, 2009 11:33 am, edited 1 time in total.
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

SchoollyD wrote:
diferenta e ca omul fute, voi nu.
Locked