Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image Image Image Image Image

"Stim ca in Romania lumea sta prost cu banii,asa ca o piesa de la A la Z nu va depasi 100 de euro indiferent de timpul petrecut in studioul nostru.
Normal ca nu toti sunteti din Oradea,de accea va sugerez sa optati pentru drumul cu trenul pe care il vom scadea din pret.
Stiti ce aveti de facut! Ramane sa ne auzim! "

Popescu Marian
P.R. Studio Yes

[email protected]

sau ID Yahoo Messenger: yes_studio
www.studioyes.ro
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

deci daca vin la voi , trag piesa si-mi dati si bani in plm :))))
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

e mult 100 de euro o piesa pt rapu nostru
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

cam scump. pretul include si negativul?
Image
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Numai romanului i se poate parea scump 100 de euro pe o piesa.
Omul a mentionat ca e indiferent de orele petrecute in studio, piesa de la A-Z(adica si instrumental daca vrea artistul, si mix/master) si e dispus sa scada si biletele de tren.
Toate bune si frumoase, insa cand se ajunge la setup, e cam slabutz dupa PAREREA MEA. Tratamentul acustic lasa de dorit de asemenea.
Nu stiu cum vor suna proiectele finale, dar hei, eu iti urez succes.
Pace tie si muzica de calitate!

Graal.

LE: Geamul ar fi trebuit sa il pui inclinat.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Alexsay

Post by Alexsay »

Graal wrote:Numai romanului i se poate parea scump 100 de euro pe o piesa.
Cum sloboz sa nu ti-se para scup 100 de euro :shock: poi daca vreau sa imi fac un album de minim 10 piese dau 1000 de euro aka vreo 37 de milioane is o groaza de bani frate, (si oricum nu cred ca include si instrumentalul) aici e romania frate e locul in care muncim pt 6-7 milioane pe luna de ne sar capacele e normal sa gandim asa, nu ti-se pare? si nush daca gresesc dar pentru vreo 150 de euro tragi piesa in studio la Agresiv si plm acolo calitatea e incontestabila
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai dai 100 de euro si stai in studio pana tragi toate piesele :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

ce microfon folosesti ?
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Suzy wrote:pai dai 100 de euro si stai in studio pana tragi toate piesele :lol:
nu,ca 100 de euroi e o singura piesa!!!
adevarat,Graal...tu muncesti?hai sa iti spun eu cum e:salariu mediu pe economie e de in jur de 300 de euroi...adica 3 piese...nu ti se pare ca iti sare ceva din calcul?aaa...ba da...mancarea si taxele tale pe-o luna dupa ce ai tras 3...retine...3 piese...si ce faci cu 3 piese?te-mbogatesti?sau stai vreo 5 luni cu 3 piese pe luna sa iti faci un album adevarat,pe care sa il cumpere 100 de "aschilopati"care inteleg despre ce balangani tu acolo(asta,daca,bineinteles,albumu tau nu sare de 2'ji de lei,ca dupa aia ti-l mai ia pulea spataru)sau mai astepti 2 luni sa strangi bani pe care sa ii bagi in promovare,pentru a putea spera ca vei avea vanzari mai de Doamne-ajuta,sa-ti scoti parleala pe banii de studio(sanse minime),si toate astea daca ai salariu mediu pe economie,de 12-13 milioane,ceea ce la varsta noastra e aproape imposibil
ahm...scuze...era sa uit banii de cd-uri,carcase,coperti,etc...
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

comic !
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Presupun ca cel care vine cu trenul pana la voi in Oradea arata biletul si-i scadeti din pretul melodiei banii pe care i-a dat pe bilet. Pretul unui bilet pana la Oradea cu Intercity-ul este 133.5 RON ( cu acceleratul nu as veni in veci sa fac 12 ore pe drum ). Dus-intors inseamna 267 RON. 100 de euro inseamna 420 RON,rotunjit la cursul zilei de ieri ( ca suntem trecuti de 12 noaptea ). Practic,voi va scoateti 153 RON pe o piesa,daca ii decontati respectivului care vine la studioul vostru sa inregistreze banii de tren dus-intors. Deci pana la urma,un mare cacat pansat. Si cum spiritul romanesc il cunoastem,normal,frustrati de faptul ca nu puteti sa nu-i dati omului banii de tren asa cum ati promis,piesa d.p.d.v. calitativ va iesi ca un cacat,si asta pentru ca nici mie nu mi-ar conveni sa-i decontez unuia trenul si sa ma coste mai mult decat scot de pe urma lui.
Rugamintea mea e sa nu mai iesiti la rampa cu promisiuni pe care aproape ca nu le puteti indeplini. Mai ales ca puneti pe drumuri vreun repar d'asta de pe la noi care e indeajuns de nebun incat sa ia de bun ce scrieti si sa vina la Oradea sa inregistreze,orbit de faptul ca-i decontati trenul,care costa cam multicel dintr-un oras ca Bucurestiul. Sa nu mai vorbim cumva de Constanta,unde ca sa ajungi la Oradea faci 16 ore jumate pe drum cu singurul accelerat care pleaca in directia aia.
Mai indemnati-i doar pe reparii din Cluj,Timisoara,Arad,Satu Mare,Beius + imprejurimile sa vina la voi,ca altfel o sa intrati in faliment cu decontarile astea fictive de tren.
Nu am nimic impotriva voastra,dar l-as ruga pe Marinica,P.R.-ul de la Oradea sa revina putin cu picioarele pe pamant si sa nu mai faca promisiuni care-i vor veni ulterior pe gat ca ciulamaua alterata dintr-un restaurant de mana a 3-a al unui cartier limitrof de oras.
In rest,va doresc tot succesul din lume si va spun pe final. 100 de euro nu e scump deloc. Pana la urma ii inteleg si p'astia care-si trag excrementele la microfoane de 10 RON. Aparatura folosita este in functie de valoarea "artistului". Si asta pentru ca daca ar exista putina constiinta de sine si talentul asta obosit despre care toti rapperii astia ai nostri vorbesc cu atata usurinta ar exista,si pretentiile de sine ar creste direct proportional cu el.
Daca-ti place sa produci fecale la un microfon de 10 RON,fecale vei primi si din partea celor care-si pierd timpul dandu-ti o sansa.
Ar trebui sa se puna intr-o paranteza patrata urmatoarele lucruri dinaintea unei melodii la sectiunea asta pe care incerc s-o evit de ceva vreme :

McBlonduLake - Muntii nostri aur poarta,noi cersim din poarta-n poarta [ Microfon 10 RON ] - oamenii mai cu capul pe umeri vor evita pierderea de vreme

Boka - Taty,dam paranghelie,putza mica-i pe felie [ Microfon > 10 RON < 150 RON ] - oamenii cu capul pe umeri se vor intreba daca-si pot pierde vremea cu asa ceva

Nerub - Blackalicious Funkylicious [ Microfon > 150 RON < 600 RON ] - oamenii cu capul pe umeri vor asculta si abia atunci se vor gandi daca sa lase o parere sau nu

Cumicu - Iarasi luni [ Microfon > 600 RON,trasa la studioul din Oradea - doar un exemplu ] - oamenii cu capul pe umeri vor downloada si-si vor exprima o parere mai vasta.

Eu asa vad lucrurile. Asa ar si trebui sa fie,ca sa evitam eventuala pierdere de vreme la o sectiune care suna la fel de bine ca "Sala pasilor pierduti" din Iasi.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Alexsay wrote:
Graal wrote:Numai romanului i se poate parea scump 100 de euro pe o piesa.
Cum s***** sa nu ti-se para scup 100 de euro :shock: poi daca vreau sa imi fac un album de minim 10 piese dau 1000 de euro aka vreo 37 de milioane is o groaza de bani frate, (si oricum nu cred ca include si instrumentalul) aici e romania frate e locul in care muncim pt 6-7 milioane pe luna de ne sar capacele e normal sa gandim asa, nu ti-se pare? si nush daca gresesc dar pentru vreo 150 de euro tragi piesa in studio la Agresiv si plm acolo calitatea e incontestabila
Daca ai pasiune pentru ceea ce faci si esti serios, te pui si strangi.
Nu e mereu vorba de profit. Nu te bagi sa rapuiesti ca si cum ai incepe o afacere. Trebuie sa ai pasiune si talent.
In ziua de azi toti care asculta niste hip-hop pe acasa zic: Ya frate sa incerc si eu sa rapuiesc, poate ma vede si pe mine lumea mai interesant sau cine stie, poate ajung vedeta.
Si se pune omul nostru si se trage cu microfonul lu tovarashu pe mega placa de sunet Audigy in Cool edit sau altele, isi face 10-15 piese si da drumu la album pe Hades cu mentiunea ca e home-made, sa fie lumea mai ingaduitoare si sa fie atenta la flow si mesaj.

Eu unul cand ascult muzica, ascult ca imi da bine la ureche, nu vreau sa scormonesc prin ea sa gasesc ceva bun, vreau sa fie usor, sa vina de la sine, toate sa se lege frumos.

RETINETI: (puteti sa va puneti si ca semnatura, caci rapperul roman trebuie sa inteleaga):

cantitate < CALITATE.

Adica, decat sa ai 20 de piese proaste, mai bine 1 buna.

Muzica nu e asa de usoara precum pare.
Cand ascultati o piesa... desi pare simpla si ziceti..."asta pot sa fac si eu"... va spun eu ca e mai greu decat ati crede.
Pentru piesa aia poate au fost implicati multi oameni, multi bani, mult cap si mult talent!

Daca nu va trage inima sa dati un ban corect pentru o piesa de calitate, inseamna ca nu aveti pasiunea necesara si va multumiti cu scuzele.

Multi sparg sute de lei prin cluburi sau pe alte kkturi, dar cand vine vorba de rap, frate, n-am de unde.
Cu piese de duzina, veti fi uitati, un ac in carul cu fan.

Hai noroc!

Sper ca nu mi-o luati in nume de rau, dar candva romanul trebuie sa se destepte.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Alexsay

Post by Alexsay »

@Grall Ascultatori care vor calitate sa scoata banu din buzunar !!!
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

tinere MallOne...inclin sa cred ca ne cunoastem,din moment ce deja ai avut ceva relatii intime cu "putza"mea,sa poti sa spui ca e mica,cu parere de rau observ ca vorbesti cacat in ceea ce priveste pretul microfonului pe care trag eu,si acelasi lucru pot spune si in cazul lui Blondu(nush de ce is masterizate asa),atunci cand trage.Cumicu normal ca a avut succes,pt ca piesa aia,iarasi luni,a avut un album in spate,pe care presupun ca l-a tras in alta parte,ca nu cred ca a dat cate 100 de euro pt fiecare piesa in parte.O sa revin si cu poza microfonului pe care trag eu,ca vad ca exista suspiciuni de nonprofesionism :lol:
Graal:Deceneu-Operatiunea Monstru :D
joveplace
un domn / doamna

Post by joveplace »

am si eu o intrebare... cam cat s-a investit in mare in studio? (aparatura, aranjamente, etc.) :)
www.last.fm/joveplace - stuff and shit :)
Post Reply